ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cei mai puternici și influenți oameni din lume au sosit la Lisabona pentru a participa la întâlnirile secrete Bilderberg, pentru a vorbi despre Inteligența Artificială, criza economică globală și „tranziția energetică”, iar mass-media corporatistă nu pomenește despre asta.

Cele mai puternice și influente personalități din lume se întâlnesc, de joi până duminică, în Portugalia pentru a discuta despre crizele globale multiple (multe dintre acestea fiind facilitate de ei) și, în mod ciudat, mass-media corporatistă nu este interesată să relateze despre aceste adunări secrete între personalități puternice ale lumii. 

Lista participanților la întâlnirile Bilderberg de anul acesta tocmai a fost publicată și, la fel ca în anii trecuți, lista din 2023 este plină cu „greii” lumii. Lista include șefi de spionaj de top din America și Europa, câțiva șefi de stat și unii dintre cei mai puternici directori de companii din lume, scrie dossier.today.  

Reuniunea anuală Bilderberg îi include pe unii dintre cei mai puternici și influenți oameni din lume. După cum a explicat Dossier:  

„Deși participă în mod semnificativ oficiali aleși public, discuțiile care au loc în timpul conferințelor Bilderberg rămân un secret bine păzit. Deloc surprinzător, acest lucru i-a făcut pe mulți să considere că puternicii ideologi globaliști, care participă la aceste discuții cu ușile închise, nu fac nimic bun. Organizatorii apără caracterul secret al conferinței susținând că le permite participanților să vorbească informal între colegi.”

Întâlnirile Bilderberg au loc în conformitate cu regulile Chatham House, care prevăd că participanții „sunt liberi să folosească informațiile primite, dar nu pot fi dezvăluite nici identitatea, nici afilierea vorbitorilor sau a oricărui alt participant”.

Lista participanților din America în 2023:

Albert Bourla, directorul executiv al Pfizer
Sam Altman, CEO-ull ChatGPT
Avril Haines, cel mai înalt oficial din serviciile de informații din America, în calitate de director pentru informațiile naționale în administrația Biden
Henry Kissinger, care împlinește 100 de ani la sfârșitul lunii
Satya Nadella, CEO-ul Microsoft
Matthew Pottinger, fostul consilier adjunct în probleme de securitate națională, care a avut un rol major în impunerea lockdown-urilor abti-covid 
Eric Schmidt, fost CEO al Google
Peter Thiel, cofondator PayPal
Generalul Christopher Cavoli, șeful Comandamentului European al SUA

Din zona nonamericană (mai ales europeană) sunt:

Borge Brende, președintele Forumului Economic Mondial
Jens Stoltenberg, secretarul general al NATO
Bernard Emie, liderul celei mai mari agenții de spionaj din Franța
Jeremy Fleming, un oficial de top din spionajul britanic - șeful centrului britanic de informații și securitate GCHQ
Chrystia Freeland, viceprim-ministrul Canadei și lider al Forumului Economic Mondial, cunoscută pentru eforturile sale în direcția suprimării libertății de exprimare
Mette Frederiksen, prim-ministrul Danemarcei
Dmytro Kuleba, ministrul ucrainean al Afacerilor Externe
Sanna Marin, premierul Finlandei
Radoslaw Sikorski, politicianul polonez care a mulțumit SUA pentru bombardarea conductei NordStream

Subiectele de discuție în acest an includ (noile subiecte pentru 2023 apar în caractere îngroșate):

AI
Sistemul bancar
China
Tranziția energetică
Europa
Provocările fiscale
India
Politica industriala si comerțul
NATO
Rusia
Amenințările transnaționale
Ucraina
Conducerea SUA

Interesantă este includerea temelor precum IA, provocările fiscale/bancare și așa-numita tranziție energetică, precum și a subiectului vag al „conducerii SUA”.

Dacă sunteți familiarizat cu numele de pe lista participanților, veți ști că aceștia aderă în mare măsură la o viziune globalistă, hiper-intervenționistă, făcând din conversațiile private anuale Bilderberg o „cameră acustică” a ideologilor clasei conducătoare.

În mass-media corporativă se menține tăcerea cu privire la reuniunea Bilderberg din acest weekend. În ciuda faptului că, printre participanți, sunt și liderii mai multor publicații importante, nu a existat practic nicio acoperire în presă cu privire la întrunirea din acest weekend din Portugalia.