ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


New York Times a constatat că până la 90% dintre persoanele care au fost testate pozitiv pentru COVID-19 au cantități atât de insignifiante de virus încât nu trebuie să fie izolate sau monitorizate. „Majoritatea acestor persoane nu sunt susceptibile de a fi contagioase, iar identificarea lor poate contribui la blocaje care împiedică găsirea la timp a celor care sunt contagioși", se arată în articolul publicat de NY Times.
 
În esență, „supratestarea” cauzează „blocajele”, dar, cu toate acestea, soluția celor de NYT la problemă este mai multă testare.
 
Publicația a recunoscut că „în ceea ce poate fi un pas în această direcție, administrația Trump a anunțat joi că va achiziționa 150 de milioane de teste rapide”.
 
Centrul pentru Prevenirea și Controlul Bolilor (CDC) a emis îndrumări conform cărora nu toată lumea ar trebui testată.

Oamenii care ar trebui să fie testați, spune CDC pe site-ul său, sunt cei care prezintă simptome de COVID-19, au avut un contact strâns cu cineva cu simptome COVID-19 și persoane cărora li s-a cerut sau a fost solicitat să facă teste de către furnizorul lor de asistență medicală. .

"Dacă sunteți testat, ar trebui să vă auto-carantinați / izolați acasă în așteptarea rezultatelor testelor și să urmați sfaturile furnizorului dvs. de servicii medicale sau ale unui profesionist din domeniul sănătății publice."

În Statele Unite, au fost anunțate aproape 6,2 milioane de cazuri de coronavirus și 187.524 de decese.

Cu toate acestea, săptămâna trecută, CDC a publicat o constatare conform căreia doar 6% din decesele atribuite COVID-19 au inclus noul coronavirus ca singură cauză pe certificatele de deces.

Aproximativ 94% dintre cei care au fost considerați că au murit din cauza COVID-19 au avut alte „comorbidități”, se spune pe site-ul CDC.

Printre acestea s-au numărat gripa și pneumonia, insuficiența respiratorie, boala hipertensivă, diabetul, stopul cardiac, insuficiența cardiacă, insuficiența renală, leziunile intenționate și neintenționate și otrăvirea.