ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Euroscepticul Farage, unul dintre liderii mișcării ce a generat Brexitul, ar dori să-și ofere serviciile statelor care vor să părăsească proiectul "muribund” al Uniunii Europene.

Liderul demisionar al Partidului pentru Independența Marii Britanii (UKIP), Nigel Farage, a declarat că intenționează, după ce își va părăsi funcția, să asiste pe viitor la campanii naționale pentru a ajuta și alte țări să iasă din Uniunea Europeană”, informează agenția de presă DPA preluată de Agerpres.

"Nimic nu va mai fi că înainte. Cred că acest proiect, proiectul Uniunii Europene, este acum muribund', a subliniat Farage, adăugând că se așteaptă la o nouă criză în zona euro în următoarele câteva luni. 

"Voi lucra cu partidele și mișcările politice din restul Europei și care încearcă de asemenea să-și recapete independența”, a mai spus Farage care n-a precizat dacă are deja oferte sau cine sunt clienții potențiali.