ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Travestiții se „îngrijesc” în mod special de generația viitoare, pentru a o face să accepte ideologia LGBT  atunci când citesc copiilor povești în bibliotecile publice. O recunoaște unul dintre travestiții incluși în „minunata lume a diversității sexuale fără limite”, „Drag Queen Story Hour” (Ora de povești cu travestiți), un program destinat celor mici derulat în librăriile, bibliotecile și școlile din SUA, scrie LifeSiteNews.

Dylan Pontiff, unul dintre travestiții care au ajutat la organizarea unuia din evenimentele  pentru copiii de trei ani - „Drag Queen Story Hour” ( de la Biblioteca Publică Lafayette), apare într-un filmuleț în care face această declarație șocantă, la o reuniune a Consiliului Parohial din orașul Lafayette.

„Aceasta este pregătirea generației viitoare. Încercăm să pregătim generația de mâine", a spus travestitul care este cunoscut pentru că a jucat în filme pentru adulți. Activitate care, spune el, nu ar trebui să-l împiedice să aibă acces la copii pentru că, susține travestitul, știe să-și cenzureze un anumit limbaj și gesturi.

„Ora de Povești a Travestiților captează imaginația și joaca fluidității de gen a copilăriei și oferă modele de rol pozitive”, se spune pe site-ul Drag Queen Story Hour. „Copiii pot vedea oameni care sfidează restricțiile rigide de gen și să își imagineze o lume în care oamenii de pot prezenta așa cum vor.”

Fotografiile publicate pe site-ul grupului prezintă bărbați machiați cu sâni falși și o mulțime de accesorii vestimentare feminine citindu-le unor copii care adesea nu depășesc vârsta unor bebeluși.

Mai mulți activiști LGBT au subliniat în ultimii ani că scopul mișcării este de a „îndoctrina" copiii în a-i face să accepte normalitatea agendei LGBT.
„În tot acest timp am spus că nu vrem să îndoctrinăm pe nimeni cu convingerile noaastre despre homosexuali, lesbiene și transsexuali? A fost o minciună!”, afirma activistul homosexual Sason Bear Bergman, care se identificaîn 2015 ca transgender.

În 2011, activistul american homosexual Daniel Villarreal a scris un editorial pentru Queerty.com, în care spunea că a venit timpul ca lobby-ul homosexual să recunoască faptul că „îi indoctriniază” pe elevi să accepte homosexualitatea.
 „De ce mai facem programe anti-agresiune sau ore de studii sociale care îi învață pe copii despre contribuțiile istorice ale unor travestiți celebri, dacă nu vrem să educăm în mod deliberat copiii să accepte sexualitatea queer ca pe ceva normal?"