ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pe 9 ianuarie 2024, Gabriel Attal, privit ca un protejat al președintelui francez Emmanuel Macron, a făcut un pas istoric la 34 de ani, devenind cel mai tânăr premier al Franței în cea de-a Cincea Republică. 

Atât Macron, cât și Attal sunt absolvenți ai programului „Tineri Lideri Globali”, inițiat de Klaus Schwab, fondatorul Forumului Economic Mondial.

Mai recent, în august 2023, el a devenit ministru al Educației, unde se spune că a câștigat apreciere prin „gestionarea abilă a pandemiei de Covid și pentru apărarea fermă a secularismului și a autorității în școli”.

Neales, dar numit de Macron

Neales, așa cum pare să fi devenit norma în zilele noastre, Attal a fost selectat și numit de Macron pentru a prelua funcția în locul predecesoarei Élisabeth Borne, după ce aceasta și-a dat demisia în urma recentelor tulburări politice legate de o lege a imigrației despre care criticii au spus că a făcut prea multe concesii extremei drepte, potrivit în France24.  

Attal se afla într-o poziție favorabilă, în contextul în care Macron dorea o remaniere guvernamentală, care să vină la timp pentru Jocurile Olimpice de la Paris și alegerile pentru Parlamentul European din această vară, unde forțele centriste ale lui Macron riscă să fie înfrânte de extrema dreaptă sub Marine Le Pen.

Diversitate și incluziune

După cum notează France 24, „Attal este primul bărbat în mod deschis homosexual care ocupă funcția de prim-ministru, o piatră de hotar importantă în politica franceză. El este într-un parteneriat civil cu partenerul său Stéphane Séjourné, care este un membru activ al Parlamentului European [și liderul] partidului Renașterea al lui Macron.”

Având în vedere moștenirea sa multiculturală (tatăl său, David Attal, un dentist evreu, a migrat din Maroc în Franța în anii 1960, iar mama sa, Valérie Benaim, jurnalistă și prezentatoare TV, provine din Tunisia și Algeria), publicația menționează că este o „mărturie a diversității și a incluziunii” pe care le susține.

Dar, ceea ce era mai important nu a fost dezvăluit de France 24, scrie expose-news.com

Potrivit site-ului Forumului Economic Mondial (WEF), Attal a fost un „membru de seamă al Young Global Leaders”, programul de formare politică al FEM.

Așadar, Attal, ca și președintele, este un „Tânăr Lider Global”. The Spectator scrie: „Așa cum se laudă pe site-ul [FEM], Young Global Leaders este «aliniat misiunii Forumului Economic Mondial», al cărui obiectiv este «accelerarea impactului unei comunități diverse de lideri responsabili dincolo de frontiere și sectoare pentru a modela un viitor mai incluziv și mai durabil»”.

Publicația îl citează pe Klaus Schwab, care a spus, referindu-se la programul „Tineri Lideri Globali”: „Lucrul de care suntem foarte mândri acum [este] că pătrundem în cabinete [guverne]. [Mai mult de jumătate dintre miniștrii cabinetului canadian] sunt Tineri Lideri Globali [formați de] Forumul Economic Mondial... La fel este în privința Argentinei și, acum, a Franței, președintele [fiind] un Tânăr Lider Global.

Attal, „membru cheie” al grupului Bilderberg

Nu numai că a fost pregătit pentru o funcție de către Schwab, dar s-a relatat că Attal este un „membru cheie” al grupului Bilderberg.

The Jewish Chronicle, care se declară cel mai vechi ziar evreiesc din lume, a scris anul trecut: „Attal, care este, de asemenea, în mod deschis homosexual, servește în prezent ca ministru al Educației. Născut dintr-un tată evreu tunisian și o mamă creștin-ortodoxă, a studiat la o prestigioasă facultate de drept din Paris și la Universitatea Le Science Po.”

Publicația a strecurat și informația că „Attal este un activist și un membru cheie al grupului Bilderberg și este în favoarea reeducării”.

Cu sau fără Gabriel Attal în rolul de prim-ministru al Franței, se pare că Guvernul Unic Mondial și-a numit reprezentanți în funcțiile de putere.

Nu se mai poate spune ca în Occident se trăiește în democrații. Miniștrii au permis această lovitură de stat, iar liderii globali formați de Schwab au pătruns într-adevăr în guverne.

După cum a spus scriitorul David Icke despre grupul Bilderberg, guvernul FEM va „împinge omenirea în direcția unei tiranii globale care l-ar fi făcut pe George Orwell să se înfioare”.