ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Americanul care se prezintă drept cel mai mare adversar al vaccinării nu va putea ține conferințe în Australia, așa cum intenționa, pentru a atrage atenția asupra pericolului unor vaccinuri, după ce guvernul de la Canberra a anunțat că refuză să îi acorde viza de intrare.


Kent Heckenlively este scriitorul american care se descrie pe blogul său drept „#1 anti-vaxxer” al planetei.  În decembrie, el anunțase că intenționează să meargă în Australia în cadrul unui turneu dedicat „pericolelor  științei”, prin care care și-a propus să obțină un moratoriu pe cinci ani pentru vaccinarea copiilor.

Australia, care duce un război în toată regula împotriva celor care se opun vaccinării, încercând să crească rata vaccinării în rândul copiilor inclusiv prin alocarea alocațiilor sociale pentru părinții care refuză să-și imunizeze copiii, blochează acum intrarea americanului în această țară. „Kent nu are niciun proiect de călătorie în Australia pentru că nu va fi lăsat să intre”, a declarat ministrul australian pentru Imigrație, Peter Dutton

„Acești oameni care spun părinților că fiii lor nu trebuie vaccinați sunt periculoși. Nu este în interesul nostru național să îi lăsăm să vină”, a precizat oficialul de la Canberra, scrie ibtimes.com.

Înainte de anunțul oficialilor de la Canberra privind interdicția, Heckenlively a scris pe un blog că va cere premierului australian Malcom Turnbull și soției acestuia să-și ceară scuze public părinților ai căror copii au avut de suferit de pe urma imunizării ca efect al campaniei de vaccinare duse de guvern.  
 
Americanul l-a acuzat pe premierul Turnbull că are acțiuni la companiile farmaceutice care promovează vaccinurile și i-a solicitat acestuia să le vândă. „Prim- ministrului și soției li se vor permite să își păstreze banii, li se va asigura plecarea într-o țară neutră, de unde nu pot fi extrădați (mă gândesc la Insulele Maldive) iar noi vom plăti pentru psihoterapia de care cei doi vor avea nevoie când vor realiza că au făcut parte dintr-o campanie de exterminare umană”,  a scris Heckenlively pe blog, convins de faptul că politicienii nu sunt decât niște „corupți, avari și prostituate corporatiste pentru companiile farmaceutice”.

Kent Heckenlively este cel care i-a cerut președintelui american Donald Trump, „o persoană care știe că efectele dăunătoare ale vaccinurilor sunte reale, pentru  a văzut prin ce au trecut oameni pe care îi cunoaște”și  să conducă o comisie privind siguranța vaccinurilor.

Nu este pentru prima dată când guvernul australian refuză vizele de intrare pentru reprezentanții mișcării anti vaccinare: în iulie 2016 alți doi activiști, englezul Polly Tommey și americanca  Suzanne Humphreys, care au arătat legătura dintre vaccinuri și autism, nu au putut intra în Australia și nu o vor putea face nici în următorii trei ani.