ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!



Primarul unei localități din din Franța a decis schimbe numele unei străzi din urbea sa în "Brexit" ca un omagiu pentru decizia Marii Britanii de a părăsi Uniunea Europeană.

„Rue de Brexit” ( Strada "Brexit") va fi noul nume al străzii drept omagiu pentru votul Marii Britanii, a anunțat edidul din Beaucaire, conform ziarului Le Point.

Julien Sanchez, ales ca primar pe listele formațiunii Frontul Național, nu și-a ascuns speranța ca francezii să urmeze același exemplu, motivând astfel că vrea să aducă un omagiu deciziei luate de poporul britanic.

Viitoarea Strada "Brexit" are un traseu circular, începe și se termină în strada care poartă numele lui Robert Schuman, unul dintre fondatorii Europei Unite,  și oferă acces la groapa de gunoi a orașului. Ironic, The Guardian notează că "strada Brexit nu duce nicăieri".