ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Elon Musk a scris pe Twitter că a primit rezultate „mixte” după ce a fost testat pentru COVID-19 și are în prezent simptome de răceală obișnuită. Musk spune că a fost testat de patru ori folosind un test rapid de antigen, iar două teste au ieșit pozitive și două negative, potrivit The Verge.
De asemenea, fondatorul Space X așteaptă rezultatele altor două teste PCR, dar ele nu vor fi veni mai devreme de 24 de ore. În SUA se recomandă ca testul de antigen să fie urmat și de un test PCR.
Musk, un sceptic al COVID-19 și unul dintre cei care au anunțat că nu se vor vaccina anti covid, pune la îndoială validitatea testării cu o mică aluzie de conspirație.
„Se întâmplă ceva extrem de înșelător. Am fost testat pentru Covid pe patru ori astăzi. Două teste au ieșit negative, două pozitive. Același aparat, același test, aceeași asistentă medicală. Teste rapide antigen de la BD”, spune Musk. El a răspuns la un mesaj pe Twitter,  spunând că, în mod sigur, „veniturile încasate din teste nu sunt înșelătoare”.

Musk a intrat în vizorul presei americane care profețește apocalipsa covid-19 după ce a susținut că medicii că au umflat numărul cazurilor de infectări din motive financiare, a promovat beneficiile clorochinei, a numit ordinele  de lockdown „fasciste” și a catalogat panica asociată pandemiei drept „o tâmpenie”.