ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O dispută între migranți din Sri Lanka, în care doi indivizi l-au atacat  pe un al treilea cu o macetă, s-a transformat într-un act de barbarie.  Atacul nu s-a comis într-un oraș din Orientul Mijlociu, ci la Paris, unde victima a fost scalpată și i-s a tăiat o mână.

Atacul a avut loc luni seara într-un restaurant din arondismentul 10 al orașului, departe de zona populată de migranți, La Chapelle din nordul Parisului, informează RTL. Potrivit sursei citate, cei doi atacatori, purtând atât hanorace și aveau fețele acoperite, au intrat în restaurant în jurul orei 21:30,  înarmați cu o macetă și o sabie. Într-o fracțiune de secundă s-au năpustit asupra victimei, scalpând-o și retezându-i mâna, informează site-ul breitbart.com.
 
Tânărul de 35 de ani care a fost atacat este, de asemenea, membru al comunității din Sri Lanka. El se află acum în stare critică la un spital local. O sursă din cadrul poliției a susținut că motivul acestui atac brutal ar fi legat de reglarea conturilor în cadrul comunității.

Acesta este cel mai recent atac violent care are loc în capitala Franței. Luna trecută, un individ beat a înjunghiat șase persoane la întâmplare, în arondismentul 18, populat de imigranți, cinci dintre victime ajungând cu răni grave la spital. 

O săptămână mai târziu, trei imigranți din insula Capului Verde au fost arestați în suburbia din Clichy-sous-Bois, după ce au atacat un om, bătându-l și smulgându-i o ureche și o buză, pe care i le-au mâncat. Cei trei au fost arestați fiind acuzați de canibalism.

Presa franceză susține că zilnic, în Franța, au loc nu mai puțin de 777 de atacuri violente întâmplătoare. Pericolul a determinat un dezvoltator de aplicații mobile să creeze o aplicație care să permită anuitor persoane să acționeze ca escorte și săi apere pe cei care călătoresc singuri, pentru a-i păzi de astfel de agresiuni.