ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Soția ministrului israelian de interne Silvan Shalom a publicat pe contul de Twitter o glumă legată de președintele american, Barack Obama.

"Ştiți cum este cafeaua Obama? Neagră și slabă", a scris Judy Shalom Nir-Mozes celor peste 74.000 de fani de pe reţeaua de socializare. Postarea a declanşat un val de critici care u obligat-o să șteargă mesajul.

 

"Îmi cer scuze, a fost o glumă idioată pe care mi-a povestit-o cineva", a reacționat aceasta. "Președinte Obama, nu ar fi trebuit să spun mai departe această glumă nepotrivită", a insistat ea într-un mesaj adresat președintelui american. "Îmi plac oamenii, indiferent de rasa sau religia lor", a adăugat Judy Shalom Nir-Mozes. "Îmi pare rău dacă am rănit pe cineva. Sper că voi mai fi măritată după ce soțul meu va ateriza și va auzi ce am făcut", a continuat ea.

Soțul său, membru al partidului Likud condus de premierul Benjamin Netanyahu, este ministrul desemnat pentru relația cu Statele Unite, aliatul strategic al Israelului.