ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În timp ce Franța dă în clocot, co-fondatorul Partidului Verzilor declară că beneficiile pentru familiile europene native ar trebui eliminate pentru a le face să aibă mai puțini copii, astfel încât să se creeze „mai mult spațiu pentru migranții musulmani”.

Yves Cochet, fondator al Partidului Verzilor în 1984, în prezent membru ales în Parlamentul European, a pledat, în timpul unui interviu acordat ziarului de stânga Le Nouvel Observateur, în favoarea propunerilor care ar duce la „sinuciderea demografică” a populației franceze native. „Sugerez inversarea politicii noastre care încurajează nașterile, inversând logica ajutoarelor sociale pentru familii. Cu cât veți avea mai mulți copii, cu atât veți avea mai puține beneficii, până la eliminarea completă a lor după a treia naștere!”, spune politicianul francez.

„Când acceptăm Neo-maltusianismul (limitarea conștientă a nașterilor - n.r), suntem repede acuzați de rasism și elitism. Din acest motiv, spun clar că nu vizez aici țările cele mai sărace, care produc mai mulți copii decât alții”, a explicat Cochet.

„Din contră. Țările bogate, precum Franța, sunt primele care trebuie să scadă din punct de vedere demografic. Ele sunt cele cu cel mai poluant stil de viață. Mai mult decât atât, limitarea nașterilor ne-ar permite să-i primim mai bine pe migranții musulmani, care bate la ușile noastre”, a concluzionat el.

Declarațiile politicianului francez vin în condițiile in care, în țări ca Italia sau Ungaria, guvernele conservatoare aflate la putere au decis, în ultimul an, majorarea sumelor acordate potențialilor părinți, pentru a încuraja populația să aibă mai mulți copii.

Populația musulmană a Franței se ridică deja la aproape 9%, țara continuând să se confrunte cu revolte, atacuri teroriste și tulburări civile ca urmare a faptului că nu a reușit integrarea valului de migranți.