ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un bărbat britanic, în vârstă de 66 de ani, care donează sânge cu regularitate, s-a văzut refuzat de serviciul sanitar pentru că nu a indicat pe un formular dacă este însărcinat sau nu.

Transgenderismul cunoaște o explozie propagandistică în lumea întreagă.

Ultima sa victimă este Leslie Sinclair (foto), care, potrivit Daily Mail, a fost respins de personalul unei clinici din Scoția, deoarece a refuzat să răspundă la rubrica obligatorie din noul chestionar pentru donatori dacă este însărcinat sau a fost însărcinat în ultimele 6 luni.

Bărbatul a explicat:

„Le-am atras atenția celor din personalul medical că este inacceptabil pentru mine să fiu pus într-o asemenea situație, însă mi s-a spus că trebuie să răspund, altminteri nu pot dona sânge.”

Și Leslie Sinclair a continuat:

„Este un nonsens și sunt foarte supărat, deoarece sunt o mulțime de persoane vulnerabile, inclusiv copii, care au nevoie de sânge și îl așteaptă cu disperare. Însă mi-au refuzat sângele din cauza obligației de a răspunde la o întrebare la care nu se poate răspunde.”

În replică, șeful serviciului de donare a sângelui din Scoția, Mark Turner, a explicat senin că decizia a fost luată din motive de „incluziune”, declarând că nu este întotdeauna clar dacă cineva este sau nu gravid (!).

 Turner a afirmat:

„În calitate de organizație publică, ținem seama de schimbările din societate și de modul în care astfel de întrebări pot fi adresate fără discriminare și avem datoria de a promova incluziunea. Prin urmare, tuturor donatorilor li se pune aceeași întrebare.”

Experiența bizară a lui Leslie Sinclair este doar ultimul caz dintr-un șir întreg provocat de valul de transgenderism care a cuprins și Marea Britanie.

De pildă, un raport recent care a studiat efectele transgenderismului asupra sistemului de justiție a constatat că drepturile violatorilor transgenderi sunt puse înaintea drepturilor victimelor lor.

Potrivit documentului, serviciul penitenciar britanic pune în pericol femeile prin cazarea lor la comun cu transgenderi, chiar dacă aceștia au organe sexuale masculine.

De la Revoluția Franceză știm că Teroarea face parte din arsenalul criminal al Stângii. Nici Transgenderismul nu face excepție

În Irlanda vecină, militanții pro-transgederism au atacat sediul Radiolului de stat, pentru că a găzduit o dezbatere liberă asupra fenomenului Trans.

Momentul care a cauzat indignarea supremă a activiștilor a fost cel în care tatăl unei fete lesbiene s-a plâns prin telefon că fiica sa a fost etichetată „transfobică” pentru că a refuzat o întâlnire cu un bărbat care se identifica drept femeie.

Scriitoarea JK Rowling, o notorie militantă feministă, este de mai multă vreme hărțuită public pentru că îndrăznește să declare că transsexualii și transgenderii bărbați nu pot deveni femei doar pentru că de declară astfel.

„Mama” lui Harry Potter a fost inclusiv amenințată cu moartea.

Faptul că au trecut doar câțiva ani de când mișcarea feministă #MeToo făcea ravagii, în vreme ce acum este pusă la index, ca „transfobică”, dovedește rapiditatea cu care Occidentul se îndreaptă spre prăpastie.

Însăși Hillary Clinton, cunoscută pentru opiniile sale ultrastângiste, aavertizat că promovarea excesivă a transgenderismului ar putea compromite șansele Democraților în alegerile din noiembrie.

În Statele Unite, manifestările cu transsexuali și copii fac deja parte din practicile „Pride”. Nu e de mirare că un procent uriaș de copii și tineri nu mai realizează care este identitatea lor reală.

Iar competițiile sportive feminine tind tot mai mult să devină o glumă proastă în condițiile în care se permite ca transgenderi bărbați primesc dreptul de a concura împotriva femeilor biologice.

Nicicând îndemnul lui Tipătescu nu a părut mai actual:

„Zoe,! Zoe! Fii bărbată...”