Locații: Australia

Sydney: Episcop, cunoscut pentru poziția fermă împotriva războiului din Gaza dar și a vaccinurilor Covid, a fost atacat cu cuțitul în timpul unei slujbe. Sâmbătă a avut loc un alt atac violent cu cuțitul, în care au fost ucise șase persoane - VIDEO

Într-un video postat online se vede cum episcopul Mar Mari Emmanuel este atacat în timpul unei slujbe, atac care vine după ce, sâmbătă, șase persoane au fost ucise prin înjunghiere într-un centru comercial din Sydney.

Fanaticii vaccinării își pot face seppuku: ”VACCINUL” A FOST COMPLET INUTIL. Raportul Marii Britanii pe 2023 certifică: 95.03% din morții de Covid de la începutul anului (8.330) au fost COMPLET VACCINAȚI. Ce s-a întâmplat cu jurnalismul?

În Marea Britanie, Oficiul Național de Statistică tocmai a publicat un set de date actualizat "Death by Vaccination Status, England" (Decese în funcție de starea de vaccinare, Anglia), cu date din ianuarie 2023 până în mai.

Studiu de caz: Primele decese de Covid au fost în rândul celor complet vaccinați - “Guvernele au mințit, au ucis oameni și și-au acoperit vinovăția prin escaladarea crimelor lor”

Bloggerul Peter Halligan a distribuit o postare care analizează datele legate de mortalitate după lansarea vaccinării anti-Covid în statul Queensland din Australia și după impunerea ordinelor de vaccinare obligatorie. Datele arată creșterea ulterioară semnificativă a numărului de infectări și decese, precum și faptul că primele decese de Covid au fost în rândul celor complet vaccinați.