Locații: Fundeni

Prin Sfânta Împărtășanie și rugăciunile la Maica Domnului și Mântuitorul nostru, Iisus Hristos, fiica Părintelui Mihail Bucă de 5 ani, Irene Ecaterina, nu mai are celule canceroase, pentru a doua oară de la diagnosticicul de leucemie. MINUNE DUMNEZEIASCĂ

La doar două zile după ce micuța Irene Ecaterina a marelui protopsalt al Catedralei Patriarhale, Arhidiaconul Mihail Bucă, a împlinit 5 ani, medicii oncologi au emis un nou buletin de analize care arată că Irene nu mai are celule canceroase, pentru a doua oară de la teribilul diagnostic de leucemie.

Medicul Mircea Dragoteanu și fiul său, Bogdan, acum internat la Fundeni

EXCLUSIV. Cazul grav al studentului de 22 de ani internat de 6 săptămâni cu miocardită după serul Pfizer. „Am fost înșelați să ne ducem la vaccinare că nu se întâmplă nimic!”, reclamă tatăl lui Bogdan Dragoteanu, care cere intervenția PARCHETULUI MILITAR

Din păcate, iresponsabilele, ca să nu spunem de-a dreptul criminalele autorități din România nu au avertizat asupra acestor riscuri niciodată. În schimb au intoxicat spațiul public cu propaganda mincinoasă a vaccinurilor „sigure” și „eficiente”, de mână cu presa ticăloșită.

Rafila a trădat Pfizer pentru AstraZeneca deși de la Pfizer a primit 114.890 lei iar de la AstraZeneca doar 81.053 lei în 2019. E normal ca medicii, cum ar fi chiar și președintele Colegiului Medicilor din România, să primească bani grași de la BigPharma?

Asociația Societatea Română de Microbiologie condusă de Alexandru Rafila a primit de-a lungul anilor de la marile companii farmaceutice mondiale, inclusiv (sau mai ales) Pfizer și AstraZeneca, milioane de lei, sub formă de sponsorizări. La fel ca foarte mulți medici din România.