ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


MOTTO „Agenția Mediafax și Aleph News au obținut în exclusivitate, în urma unei solicitări oficiale, și dosarul civil al premierului Florin Vasile Cîțu, așa cum el a fost pus la dispoziție de către autoritățile judiciare americane, și prezintă publicului în cele ce urmează faptele și mărturiile, în ordine cronologică, așa cum se regăsesc și reies din documentele aflate în dosar. 21 iulie 2008: Florin Cîțu este dat în judecată pentru o datorie neplătită de 6.698,73 de dolari de pe un card de credit deschis la Maryland National Bank. Banca americană își vânduse creanțele la credite restante către firma de recuperări creanțe Clarke Jordan Financial LC din Iowa care-i cere lui Florin Cîțu, într-un proces civil, în instanță, peste 9755,27 de dolari pentru că nu și-a respectat angajamentele semnate.” (DC NEWS, 15 august 2021)

Văzând eu că a apărut și al doilea dosar al premierului Cîțu, am pornit, utilizând sursele mele de mare încredere, o investigație pe cont propriu, și iată, investigația a dat rezultate: există și un AL TREILEA DOSAR al premierului Cîțu în Statele Unite. Acesta privește un comportament indecent în public, cu prilejul unui concert rock susținut de trupa FOO FIGHTERS.

În dosarul obținut de noi în exclusivitate se arată că premierul Vasilică Cîțu se afla la concertul respectiv îmbrăcat într-un trenci de culoare închisă, având inscripționat pe piept bine-cunoscutul slogan: „NU LUĂM PRIZONIERI (NICI PRIZONIERE)”. Din când în când, (reținându-se declarațiile martorilor oculari), în special la solo-urile de chitară, se pare că inculpatul desfăcea brusc poalele trenciului și se căznea să le arate cetățencelor participante la concert, ceva... Fiind întuneric, rockerițele n-au observat ce anume le arăta premierul, dar s-au simțit, oricum, ofensate. Dosarul nu a ajuns încă în instanță, dar se relatează că că este un dosar cu probe solide și mărturii devastatoare.

P.S. Acest articol este un pamflet. Sau, cel puțin, până la noi informații oficiale, eu așa sper!