ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În realitate, respectivii nu sesizează nuanțele, pur și simplu le lipsește această capacitate. Și își imaginează că, dacă nu le împărtășim convingerile, ne poziționăm categoric împotriva lor.

Astfel, dacă insistăm pentru păstrarea banilor în format fizic, ei trag concluzia că negăm comoditatea și facilitățile oferite de cardul bancar.

Dacă preferăm să ne păstrăm informațiile, fotografiile, cărțile, documentele în format fizic, ei înțeleg că le condamnăm pe cele în format digital sau că nu le vedem utilitatea. 

Dacă respingem actele biometrice și cartea de identitate cu CIP, ei se atacă imediat, crezând că le anulăm lor plăcerea de a se lăsa cântăriți, scanați, amprentați sau căutați la dinți. 

Dacă le sugerăm oamenilor să citească prospectele medicamentelor și mai ales ale vaținurilor, pentru ei înseamnă că distrugem instantaneu importanța studiilor serioase, a cercetării puse în slujba omului sau a medicinei autentice.

Dacă atragem atenția asupra riscurilor și pericolelor generate de rețeaua cinci ge sau de imixtiunea inteligenței nenaturale în viața noastră personală, ei deduc de aici că refuzăm orice tehnologie sau că sugerăm întoarcerea omenirii la sapă de lemn.

În fine, dacă respingem meniul pe bază de gândaci și hrana scoasă la imprimantă, pentru ei rezultă că suntem medievali, răi, cârcotași, iresponsabili și nu dorim să salvăm planeta (de propriii ei locuitori).