ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Atunci cand mimezi credinta si grija fata de familia romaneasca, dar evenimentele te obliga sa-ti dai arama pe fata...

Hotararea Curtii Supreme din SUA legata de avort face valuri si in Romania.

Iata ce declara azi in fata unei reportere de la Antena 3, doamna Gabriela Firea, care, din pacate, este si Ministru al Familiei si Tineretului in Romania, pe tema posibilitatii ca la un moment dat sa se ia si in Romania masuri similare, care ar putea cumva restrange "dreptul fundamental" la avort:

Doamna Firea, o mare credincioasa ortodoxa, care poarta mereu cruci la vedere, si are grija sa fie vazuta prin biserici si manastiri, alaturi de parinti faimosi, zicea azi ca "chestiunea avortului nu e una legata de credinta"...Serios? Madam Firea se facu si mare "teoloaga", contrazicand cu mult tupeu invataturile Bisericii, care, de 2000 de ani, sustin exact acelasi lucru: ca uciderea pruncilor nenascuti in pantecele mamei este o crima abjecta si un pacat grav.

Si mai sustine doamna ministru al Familiei ca "chestiunea avortului nu are nicio legatura cu natalitatea". Desigur, doar o opinie personala, nebazata pe studii statistice si demografice, fara sa tina cont de realitatea incontestabila care ne arata ca in tarile unde avortul este legalizat si usor de facut, natalitatea este net inferioara natalitatii din tari unde dreptul la avort este ingradit.

Doamna Firea mai amintea, cu regret, de negrele vremuri ceausiste, cand o generatie intreaga s-a nascut "in plus" datorita interzicerii avortului. Dar, uita sa mentioneze ca acea generatie, a "decreteilor", a copiilor cu cheia de gat, este cea care a construit mare parte a ceea ce are Romania de azi. Oare ar fi fost mai bine ca acea generatie sa fi fost avortata, si sa nu existe?

Finalul interviului este la "inaltimea" interviului. Dupa ce primeste toate asigurarile de la doamna Firea ca ea ca ministru si politician va lupta mereu cu hotarare pentru dreptul la avort liber si facil, usurata, reportera Antena 3 concluzioneaza: "Deci, ramanem în NORMALITATE, doamna ministru"...Halal normalitate.

Foto-capturi FB: Firea azi si cu o alta ocazie