ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cititoarea noastră fidelă Enya a răspuns printr-un comentariu pertinent la articolul publicat de ActiveNews în urmă cu un an Atenție la ce scrii pe Facebook! Poliția Gândirii TE IA de acasă. Pentru că ne-a plăcut modul în care pune problema, îi dăm din nou Cuvântul Cititoarei:

Ne-au ținut în teroarea minciunii 2 ani de zile de ne-au sărit capacele, prin urmare nimeni nu-i mai crede pe ăștia și pe actorii lor de criză (cei care apar în pozele și filmulețele distribuite de propaganda pe net ca să vadă popoarele grozăvia și să tremure)!

La fel cum în plandemie au simulat amenzi în fața camerelor de filmat cu indivizi plantați acolo (actori), inclusiv în Germania, ca oamenii să intre în spaimele terorii și să se conformeze cu botnițele, tot așa ne mint și acum despre orice, începând cu dreptul la liberă exprimare până la informațiile despre război!

Totul este un platou de Hollywood menit să ne țină în teroare ca să fim permanent supuși, iar ei să fie lăsați în pace să-și continue CRIMELE!

Atâta le trebuie, să ne închidă gura în mediul online, că după aceea vom avea noi grijă să fim auziți!

Oamenii sunt ignoranți, comozi, obedienți cu creierul spălat, dar conștiința adormită biciuită și amenințată de o presiune puternică poate da naștere la monștri!

ȘI VA DA NAȘTERE LA MONȘTRI!

Ce vor ei de fapt? Să ducă la bun sfârșit sclavia totală! Asta înseamnă să nu mai ai libertate de nici un fel și să faci fix ce spun ei!

Noi trebuie să ne comportăm ca și cum nu se întâmplă nimic, să fim puternici, uniți, să nu hrănim toate aceste schimbări, ci să le ignoram!

Când s-a instalat plandemia, la fel au făcut, au băgat groaza prin presa vândută, iar oamenii s-au speriat și s-au conformat! Noi nu trebuie să uitam vreodată plandemia în cele mai mici amănunte ale ei, iar terorizarea populației cu știri fabricate și aruncate pe net, să le vadă toate popoarele, despre amenzi, miliții și armate pe la ușile oamenilor, se repetă acum până la punct și virgulă!

Televizoarele trebuie aruncate pe fereastră!

La urma urmei, ce ne pot face? Să luam amenzi? Le desființăm, nu-i problemă!

Să ne închidă? Nu vor putea niciodată, pentru că totul mocnește de ură în lume și mai e nevoie de o singură scânteie să le pice sistemele nenorocite și criminale, iar ei să ajungă în fața plutoanelor de execuție ale tribunalelor popoarelor întrunite peste noapte, oricând de-acum încolo!

Iar ei știu asta și încearcă să ne subjuge doar cu minciuni și manipulări! De fapt LOR le e frică de forța maselor!!!, dar ne-o iau înainte și ne terorizează prin minciuni repetate!

Ținei-vă tari, nu îi credeți, nu le acceptați mizeriile, "legile” anticonstituționale, n-acceptați nimic din ce vine de la ei și continuați-vă viața normal!

Gândiți liber, fraților, uite-așa, scurt, în felul acesta:

ȘI LA URMA URMEI, CINE MAMA ZMEULUI SUNT ĂȘTIA?

Că NOI îi plătim, NOI îi ținem în funcție, de noi depind, cine se cred satanele astea să terorizeze o planetă la nesfârșit?

Fraților, chiar de-ar fi adevarat și ne-ar amenda sau teroriza pe la uși, dacă facem pișu pe noi pentru atâta lucru, nu e nimic de capul nostru! Pentru LIBERTATE oamenii și-au dat și viața, nu au stat să tremure ca șoarecii în cotloane de frică!

Puterea e la noi, ei sunt produsele noastre! Noi suntem baza piramidei și dacă ne scuturăm doar puțin, vor „coborî” frumușel cu toții de acolo vrând-nevrând!

Fiți puternici și nu cedați manipulării și mai ales fricii! Așa ați umblat și cu botnițele pe mutre 2 ani, tot de frică! Dacă o treime din oameni refuzau să le poarte, praful s-ar fi ales de "pandemia" lor! Așa, pentru o frică venită din lașitate (și pentru ce? ca doar nu ne lua nimeni gâtul!), s-a ajuns la GENOCID!