ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pericol! Lege care nu trebuie să treacă! Să faca bine MAI să-si retraga proiectul!

Canalizandu-va atentia pe subiecte cu mare impact emotional, în tăcere, ”digitalizarea” Romaniei continua sau mai bine zis, introducerea identitatii digitale, aia cu care te si identifici, te si autentifici in orice sistem public sau privat, online sau offline, ca sa poti să fii monitorizat, controlat și constrâns să faci ce îți impun niște unii cocoțați pe niște funcții în tirania instaurată sub redefinirea democrației. 

Pe site-ul MAI s-a postat in consultare ”Proiectul Legii pentru modificarea și completarea Legii nr. 248/2005 privind regimul liberei circulații a cetățenilor români în străinătate”. 

Ce fac vor să facă prin proiectul ăsta? 

Să elimine pașaportul simplu, să fie numai pașaportul electronic ca document de călătorie. 

Așa scrie în expunerea de motive, nu o zic eu. 

Pasaportul ala simplu, va fi NUMAI TEMPORAR SI NUMAI PENTRU SITUATII EXCEPTIONALE. In rest, totul electronic.

Dacă nu sesizați, încet, încet, legislativ se schimbă semnificatia actelor emise de autoritati: nu te mai identifici cu ele (iti constata, stabilesc identitatea), ci te autentifici cu ele. 

Și ce să vedeți?

Praf în ochi v-o bagă pe aia cu eliminarea vizelor de SUA (nu-i asa ca vreti sa renuntati la orice pentru asta, ca aveati chef sa va plimbati prin SUA), dar vă spun și de perioada C-19, aia cu certificatul și QR-ul. V-a plăcut? A fost doar o mostră de ce va urma, dacă stați și dormiți în ghete. 

Banii cash, mai spre deloc așa ... că a scăzut Ciolacu plafonul mai spre deloc. Așa că odată cu scăderea plafonului limitelor de plăți cash, veți vedea cum nu veți mai gasi bani prin bancomate si va vor impune si bancile un plafon de retragere de cash lunar de 2 lei.

Puteti sa sustineti voi ca veti plati cash cat veti vrea, ca il veti gasi pe nicaieri si va va primi nimeni cash -ul ca plata. 

Facturile emise pe format de hartie? La revedere!
Tot prin legea lui Ciolacu, de modificare a Codului fiscal: la revedere facturi pe hartie, numai alea electronice. Insa, nu de acum, ci de la 01 iulie 2024, asa ... sa nu simtiti imediat si sa va obisnuiti cu ideea. Aveti vreo 7 luni la dispozitie. 

Si uite asa, incet incet, prin legi de care nu va pasa si care se adopta, incet incet vom deveni captivii ”digitalizarii” si identitatii digitale, moment in care vom face numai ce ni se permite si cum ni se permite, vrand - nevrand, supunandu-ne ca nu avem incolo. 

Asa ca lumea pe care o visati voi, in care nu va veti supune, va fi numai in capul vostru, daca nu va veti opune la adoptarea legilor astora care mai au doar putintel si vor inchide cercul, oferindu-va ”marele confort” de a nu mai gandi nimic si nu a mai lua nicio decizie cu privire la propria persoana. 

 
Vedeti si Expunerea de motive, ca scriu in ea ce inseamna proiectul acesta. 

Atasez foto cu niste ”mostre” din ea( mai jos)

Pun si art din Codul Fiscal - asa cum va fi in vigoare din iulie 2024, ca sa intelegeti, daca nu v-ati prins pana acum.
PS: aia cu functii, cu pasapoarte diplomatice, etc vedeti ca la voi e grosul. Voi numai electronic. Cand va mananca si criticati vreo strategie din asta de oferire a confortului absolut, stati acasa, nu mai plecati nicaieri, ca dintr-un click suntei pa. 

Cei care lucrati prin strainatati cu acte de Romanaia: vedeti ca ori treceti la electronic ori pa pa munca prin strainataturi.