ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Oamenii au fost înmormântați în saci de plastic, fără ritualul de trecere necesar despărțirii de cei dragi.
 
Bătrânii au fost blocați în case, fiind lăsați pe stradă doar o oră pe zi. 
 
Persoane sănătoase au fost ținute în detenție sanitară, ca asimptomatici. 
 
Bolnavii grav au murit legați de pat și intubați cu instrumente nesterile.
 
Bolnavii cronici au fost ținuți cu milioanele la porțile spitalelor pentru că trebuia să se concentreze totul pe o răceală.
 
Ba chiar unii oameni cu oasele rupte au fost evacuați, cu paturi cu tot, cu perfuziile după ei.
 
Spitale au ars, cu tot cu bolnavii de la ATI. Zeci de morți, carbonizați. 

Copiilor noștri li s-au furat doi ani din viață. Au fost lipiți de calculatoare, tablete și zmartfon, iar acum sunt îndemnați să ia anti-depresive. 

Bisericile au fost restricționate sau închise chiar de sărbătorile creștine. 

Familiile nu s-au putut reuni cu ani, pentru că nu avea toată lumea certificat "verde”, și nici reconcilia pe motiv de discurs al urii contra ne-vakseenaților. 

Libertățile și drepturile au fost înghețate sau chiar suprimate pe motiv că lumea trebuia să fie pusă în survival mode - era război, deși nimeni nu ne spunea cu cine sau cu ce ne războia. 

Sunt azi 20 de mii de cazuri de efecte adverse grave ale vakseenului. Sunt mult mai multe în realitate - medicii încă refuză să vadă cauza reala belelelor cu care s-au pricopsit oamenii, tineri, sănătoși, azi lipsiți de vitalitate și victime ale turbo-cancerului, miocarditei și AVC-ulii. Judecătorii încă refuză să aplice sancțiuni producătorilor,  pe motiv că vakseenul a fost oficial autorizat. Ca și când autorizația asta ar fi o licență pentru crimă și pentru vătămare. 

Și ce vedem? 

Un Arafat mai în vervă ca oricând, în ciuda tuturor nenorocirilor de mai sus, pe care le-a patronat. Și a furturilor. Și a corupției. 

Influenceri (ca Jurma) sau mandatari ai OMS (ca Rafila), care se văd euro-parlamentari între 2024-2029. 

Politicieni prostocrați și cleptomani, ca Orban, Voiculescu, Câțu, Ciolacu, Drulă, Cârstoiu, Piedone, Nicușor etc. care, în numele stabilității, mai vor 20 de ani la putere. La fel ca și Iohannis, cel care a spus că România e un stat eșuat (crezând că o astfel de declarație prostească acoperă setea de dreptate a urmașilor victimelor incinerate la ATI). Plus, desigur, inevitabilul Arafat… 

Și știți ce? 

Cu votul și susținerea electoratului lor captiv, precum și cu non-combatul vostru, vor reuși. 

Știți cum se zice: a câștigat echipa care și-a dorit mai mult victoria. 

PS: Totuși, nu uitați - hai Liberare!