ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„În timpul revoltelor de anul trecut din Chicago am fost jefuită de 3 femei negre. Că am fost jefuită nu e mare lucru, oricine poate deveni victimă, oricine poate fi jefuit. Numai că, încercând să le urmăresc și să chem poliția, oamenii de pe stradă, trecătorii albi, m-au împiedicat, strigându-mi că sunt o rasistă! Mi-au spus că culoarea pielii nu transformă pe nimeni în hoț!”

Yeonmi Park a fugit de dictatura comunista, ce a transformat Coreea de Nord într-un lagăr uriaș, pentru a găsi libertatea în America. Ajunsa aici a urmat cursurile Columbia University doar pentru a face cunoștință în celebra madrassa neo-marxista cu dictatura ideologiei „antirasiste” Woke! Asta a făcut-o să spună mai târziu: „Am traversat, literalmente, deșertul Gobi pentru a fi liberă, ca să realizez că nu sunt”. Șocată de sentimentele anti-occidentale ale studenților și de teroarea impusă de corectitudinea politica în mediul academic, Yeonmi Park a declarat Fox News că îndoctrinarea elevilor și studenților, în sistemul de învățământ american, este la fel de mare ca în țara ei natală!„Mă așteptam ca, dacă plătesc o avere și îmi consum energia și timpul, voi învăța cum să gândesc. Dar ei te obligă să gândești așa cum vor ei!” – a mai spus ea.

Acum, Yeonmi Park și-a povestit în podcastul lui Joe Rogan experiența pe care a avut-o în plin Michigan Avenue, unde, încercând să le oprească pe cele 3 femei care au jefuit-o, a fost lovită cu pumnii sub privirile celor 20 de martori ai scenei, în majoritate albi, care au împiedicat-o apoi să cheme poliția!

Yeonmi Park a fugit la 13 ani din gulagul nord-coreean. A trecut prin Coreea de Sud, China și a traversat deșertul Gobi, pentru a afla, ajunsă în America, că cenzura o aștepta în amfiteatre, că scriitorii albi au fost rasiști și bigoți și că la originea relelor din istorie stau bărbații albi! A aflat de la Ideologia Woke și Corectitudinea Politică faptul că, deși culoarea pielii nu transformă pe nimeni în hoț sau criminal, dacă e negru, te pot transforma miraculos în suprematist alb și rasist chiar dacă ești coreean!
 
Citiți și: North Korean defector says she was robbed by 3 black women, accused of being racist (O fugară din Coreea de Nord spune că a fost jefuită de 3 femei negre, apoi acuzată de rasism când a reacționat în auto-apărare)
 

Nota redacției: Începând de azi, la invitația noastră, Bogdan Calehari publică și la ActiveNews. Îi urăm bun venit!