ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Nu știu de ce nu vă vaccinați voi, cei care nu vă vaccinați, dar încerc să pun cap la cap, de ce nu o fac eu!
Am început să mă clatin, în convingerile mele? Nicidecum, dar devin o „pasăre rară” în mediul în care trăiesc și asta înseamnă că ori sunt foarte inteligent, ori sunt dus cu pluta! Aparențele înclină spre a doua variantă!
Să vă spun de ce:

Viața mea a fost una legată de spitale, medici, așa că am avut ocazia să cunosc toată gama existentă de medici, de la „de excepție” până la „cum și-o fi luat ăsta diploma?” (Pregătirea mea medicală a făcut să am oarecare obiectivitate în deciziile mele asupra lor.)

Doi medici m-au impresionat pozitiv până acum; gastro-enteologul meu și medicul de casă. Amândoi foarte interesați de pacient, la curent cu ultimile noutăți în materie, profesioniști adevărați, oameni la care iți este ușor să le încredințezi viața ta și eu am făcut-o, până acum, fără ezitare!
Spun până acum, pentru ca „vaccinarea” a făcut să apară un mare semn de întrebare la cât sunt de informați sau capabili de o analiză corectă!
De primul v-am povestit aici, de la cel de casa abia m-am întors, dezamăgit complet!
 
M-a întrebat dacă sunt vaccinat și la răspunsul meu mi-a spus că „devine periculos” pentru noi cei ne-vaccinați: „în săptămâna asta am avut deja 13 pozitivi”. Apoi mi-a indicat să port ca el, care este deja de două ori vaccinat, doar măști FFP2 restul fiind „apă de ploaie”. „Vaccinat cu masca FFP2 și cu geamul deschis nu mai am nici o problemă!” Era la fel de mândru ca Halep înainte de meciurile în care urmează sa fie eliminată!
Dacă acești doi medici sunt atât de convinși de „vaccinare”, ce motive am eu să nu fiu?
Sunt eu mai informat ca ei?
Motivele mele (nu neapărat clasificate după importanță) ar fi acestea:

1.În primul rând (și cel mai puternic motiv) ceva din interiorul meu nu mă lasă! Bănuiesc că e îngerul meu păzitor.
2.„vaccinul” nu este testat, iar vaccinarea populației nu poate ține loc de testare fără supravegherea fiecărui pacient și centralizarea corectă a datelor!
3.„vaccinul” nu oferă imunitate.
4.„vaccinul” conține celule de copii avortați și eu nu pot fi împotriva avorturilor, folosindu-mă de ele.
5.Nu-mi place sa fiu șantajat!
6.Nu mi se pare „cosher” ca tratamente ca ivermectina să fie interzise, sau să nu se caute altele, mai ales că „vaccinul” nu dă imunitate! La urma urmei și „vaccinat” când te îmbolnăvești trebuie să fii tratat cu ceva!
7.Nimeni nu răspunde de eventualele probleme apărute după „vaccinare”!
8.Nu m-am vaccinat niciodată anti-gripal, nu văd de ce aș face-o acum, la o gripă cu mortalitatea așa de scăzută!
9.pentru mine este de neconceput să accept un „vaccin” care mă face „mai bun”, altfel, decât m-a făcut Dumnezeu! Vreau să mor om 100%!
10.Dumnezeu alege cine și de ce se îmbolnăvește, inclusiv covid-19 și cine moare, sau supraviețuiește acestei boli! Vaccinat sau nu!
11.Nu mi-e frică de moarte, dar mi-e frică să rămân paralizat în urma acestui „vaccin”!
12.Când mii de oameni mor de sete, foame, în războaie, de boli tratabile, mi se pare „cusut cu ață albă” ca guvernele lumii sa fie preocupate DOAR de „vaccinare”!
Unde e „grija” pentru popor, când tragi în el cu tunuri de apă, gloanțe de cauciuc, când îl lovești cu bastoanele, îl calci în picioare, îi refuzi tratamentele și operațiile vitale?
Cât de normal este când se interzice accesul la credință, sport, cultură, relaxare, doar ca să ne „vaccinăm”?
 
Pentru orice minte normală este clar că covid-ul a apărut pentru vaccinare și nu invers! La fel de clar este că nu ni se spune la ce folosește atunci „vaccinarea”? Și tot la fel de clar este că nu-i spre binele nostru pentru că nouă ne lipsesc atât de multe care ar putea fi ușor realizate și de asta nu doare pe nici un guvern sau pe Bill Gates capul!
Pentru toate astea, cu ajutorul lui Dumnezeu, nu mă vaccinez nici dacă rămân singurul! Amin.