ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Medicul Monica Pop a făcut noi declarații pe tema COVID-19. „Nu mai exista siguranță în nimic. Eu cred că este un virus la care s-a lucrat.

„Mi se pare o chestie la limita patologicului. Cred că este o modalitate de manipulare, mai ales în țările unde urmează să fie alegeri. Toate sunt extremiste, indiferent dacă sunt în Europa sau nu. Gândiți-vă ce s-a întâmplat în Franța acum câteva luni cu obligativitatea vaccinării. Este o gândire inumană. Din păcate, sunt conducători cu probleme psihiatrice și acolo și în alte părți, peste tot.”

Nu o să vedeți doi bolnavi care au aceeași simptomatologie.

„Sunt o persoană care a trecut prin boală și mi-am revizuit gândirea dintr-un anumit punct de vedere. La început chiar am crezut că e un virus corect, care apare din când în când în lume așa cum apare și HIV. Am reconsiderat pentru că nu o să vedeți doi bolnavi care au aceeași simptomatologie.

A fost considerat a fi un virus respirator. Eu nu am avut nici un simptom respirator. Soțul meu, la fel (…) Deci nu se poate așa ceva. Cum se poate ca un virus să facă simptome digestive, respiratorii, neurologice, cardiovasculare? Așa ceva nu s-a mai pomenit.

Știm foarte clar că virusul respirator face anumite simptome, că cel digestiv are anumite simptome, iar ăsta le are pe toate.

După boală, la două luni am făcut anticorpii și eu am 40.000 și soțul meu are 56.000, cel mai mare număr de care eu am auzit vreodată. Deci boala dă imunitate cum trebuie. Știu oameni cu 3 vaccinuri care au 400 de anticorpi la 2 luni după boală. Deci nu mai exista siguranță în nimic. Iată de ce spun că este un virus la care s-a lucrat.

Ce virus natural e unul care nu respectă deloc caracteristicile binecunoscute ale virusurilor? Care dă mai toate simptomele posibile ale tuturor celorlalte la un loc, dar la fiecare pacient altfel?!

Respiratorii, digestive, cardio-vasculare, musculare, articulare, neurologice dermatologice, etc, etc! Și care NU dă imunitate nici după boală, nici după vaccinuri repetate???!!!” - Dr. Monica Pop.