ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În sărbătoarea Sfântului Dimitrie cel Nou proiectul dezastruoasei și anticonstituționalei legi a Covidului a căzut la Senat.
 
Nu știu dacă știați: Sfântul Dimitrie Basarabov este cel care apără de epidemii. În toate marile molime, precum în ciuma lui Caragea când a murit jumătate din populația Bucureștiului, Sfântul a fost scos din Catedrală și purtat pe străzile cetății greu lovite.
 
De data asta se vede că a trecut prin Senatul României și l-a vaccinat pe Covid.
 
 
La numerele acelea care vi se fâlfâie seară de seară pe ecrane, cu sute de mii de morți și de infectați care-și așteaptă rândul la moarte, mai adăugați unul: Proiectul legii Covid a decedat și el, mai urmează ca la Camera Deputaților să fie băgat în sacul negru de plastic și aruncat în groapa pe care i-a săpat-o excavatorul celei mai respingătoarei rușini.
 
Așadar, liberalilor, la care am ținut pentru că vă știam din copilărie când fratelui Tatei, liberal de frunte pe vremea Brătienilor, comuniștii i-au tras prin geam dar glonțul nu l-a nimerit pe el ci lampa de petrol, întunericul protejându-l astfel, liberalilor, aicea ați ajuns? Să interziceți la trei sferturi, 75% din populația ce a mai rămas ici-colea să mai muncească? Să le desfaceți contractul de muncă, să nu mai ia acel amărât de salariu, că nu-s oameni de afaceri ca voi, de afaceri necurate ca voi, sunt cei care trudesc din greu să-și poată ține cumva copiii, pentru ce? Pentru că voi n-ați știut sau nu v-a păsat să luați acele măsuri, așa cum a făcut tot restul Europei, să nu cădem în nenorocirea asta.
 
Ați ticluit un cadavru de lege scabros și l-ați votat. Băgați de seamă: până peste trei ani nu mai e mult și oamenii nu vă uită. Veți veni atunci iar cu sacoșa doldora de promisiuni. Dar veți primi atât cât să faceți un guvern din umbră, din umbra nucului bătrân, împreună cu UDMR, pentru că veți avea scorul egal cu al lor. Va trebui doar se negociați din parte cui să fie premierul, ambele formațiuni politice având fiecare 4 și ceva, hai, să rotunjim la 5, ca să intrați în Parlament.
 
Am și eu răutățile mele. Voi salva această postare și după alegerile din 2024 o voi pune din nou. Asta ca să vedeți ce Alvin Toffler sunt.