ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Singura mea legătură cu lumea, de după ziduri, este internetul. Așa că sunt conectat mai tot timpul la el. Tocmai am citit că în Germania se întețesc demonstrațiile și agresivitatea demonstranților crește!
 

Foarte interesant este faptul că cei din fostul RDG sunt mult mai nemulțumiți de starea de fapt, decat cei din fostul RFG! Asta dacă este să judecăm după numarul de participanți, de 10 ori mai mare! Sigur cifrele oficiale sunt false (mult reduse față de cele reale), ca tot ce vine din media oficială, dar și așa este clar ca partea fost comunistă este mai puțin dispusă să traiască din nou sub dictatură! Sau poate ei o recunosc, în timp ce cei din vest abia acum vin în contact cu ea, iar când o sa o „cunoască” o să fie prea târziu !

Vechea metodă de protest din RDG, începe să aibă tot mai mulți adepți și poate nu ar fi rău să o cunoască și alții:

Oamenii nu fac o demonstrație și nu cer aprobare pentru aceasta ci la o ora fixă în toată țara, lumea este invitată la plimbare de obicei în jurul primariilor. Fara pancarte fară strigări de nici un fel! Intreaga familie, chiar și copiii. Toti avem nevoie de mișcare și de aer curat, chiar dacă astea întăresc sistemul imun, sau poate chiar de aceea! Problema statului este că nu știe unde se vor aduna mai mulți, cum să împartă forțele de represiune (care sunt si ele limitate, nu?) unde situația devine periculoasă, sau va scăpa de sub control! Și mai ales, când! In video-ul de mai sus, purtatoarea de cuvant recunoaște ca în localitatea respectivă s-au adus forțe de poliție din mai multe landuri limitrofe, lucru imposibil curând, când peste tot o să fie „plimbari” din acestea!

Nu ieșim și noi la plimbare?

Adică eu încă nu, că sunt în carantină, dar după aceea aș face-o, că tare am mai înțepenit!

Și e abia a cincea zi!