ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Djokovic a demonstrat, cui mai avea nevoie, în ce lume trăim și spre ce lume ne îndreptăm, noi cei care nu am ajuns încă la „nivelul” Australiei (țară/continent deschizătoare de noi vremuri)!

Pentru mine, un Ioan Oarecare, demonstrația asta (de care nu aveam nevoie) nu schimbă nimic; noi, cei din familia Oarecare, eram deja învățați, de dinaintea „pandemiei”, să fim nedreptătiți, discriminați, indiferent că trăiam în socialism sau capitalism! Noi, cei din familia Oarecare, nu am fost niciodată „la fel de egali” cu alte familii! Pentru aceste „alte familii” ce s-a întâmplat în Australia ar trebui să fie un șoc, să-i aducă rapid cu picioarele pe pământ! Mă gândesc în primul rând la familiile de polițiști, soldați, ale celor din justiție, politică, ale micilor afaceriști, într-un cuvânt, ale celor ce se cred „mai egali” decât restul și prin care s-a instaurat și se consolidează, curând, Australia în toată lumea!

Astăzi Novak Djokovic a devenit Novak Oarecare! Nu l-a ajutat nici faptul că e unul din cei mai mari/cunoscuți sportivi ai lumii, nici milioanele din cont, nici relațiile la cel mai înalt nivel, nici donațiile de zeci de milioane, sau mai ales faptul că dreptatea era de partea lui! Cei care conduc lumea au considerat că e un „exemplu prost” pentru cei care încă nu s-au „vaccinat” și l-au expulzat! Un exemplu prost deși la bolile lui „vaccinarea” nu e indicată, un „pericol social” deși nu e purtător de boală, că doar de boala/covid, siguranța populației australiene, a fost vorba în proces!

Mâine polițistul X, judecătorul Y, politicianul Z, și tu, „vaccinatule”, toți cei de pe partea însorită și care au fost feriți de astfel de întâmplări până acum, or să intre și ei în familia Oarecare! Mai ales că extrem de puțini sunt de nivelul lui Djokovici, au banii, relațiile lui!

Departe de mine să mă bucure faptul ăsta, deși din familia Oarecare mântuirea e mai ușor de atins, dar văd o șansă să ne unim din nou și să scăpam de ceea ce ne așteaptă!

De data asta, familia Cineva este la serviciu, în setul decisiv și este minge de meci! Pentru Australia!
 
Autor: Ioan Sperling