ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ce se întâmplă în Israel? Dar ce se întâmplă în Dumbrăvița? Comuna de cartea nefastă a recordurilor, despre care am scris deja zilele trecute: PĂRINȚI, aveți grijă ce faceți! DOVADA „eficienței” vaccinurilor lui Gheorghiță și Arafat: CEA MAI VACCINATĂ comună este CEA MAI INFECTATĂ din țară. Dumbrăvița, raportată de propagandă cu vaccinare de 63,47 la hectar, are rată de infectare 41,74

Se întâmplă că în comuna Dumbrăvița din județul Timiș incidența COVID a ajuns azi la 60,77 la mie. Peste 1800 de infectați au dat peste cap localitatea. Numai un idiot ar mai putea susține în acest caz eficiența vaccinurilor experimentale. Din nefericire nu ducem lipsă de așa ceva, la vârful statului capcanat român și primprejurul lui.

Bietul primar din Dumbrăvița se zbătea acum un an, pe 20 februarie, să demonstreze că măsurile de carantinare aberante sunt ineficiente. Acum s-a pricopsit cu ineficiența vaccinului. Suntem curioși, evident, cum stă și cu rata mortalității după vaccinarea impusă în ritm de lagar de concentrare în Dumbrăvița.

„Suntem la a treia măsură de carantinare anul acesta. La începutul lunii ianuarie aveam o rată de infectare de 6,7/1.000, am fost din carantină în 30 ianuarie cu o rată de infectare de 6,11 la o mie de locuitori. Acum, rata de infectare este de 7,68. Am mai spus, măsura de carantinare doar a comunei Dumbrăvița este total ineficientă. Se dovedește că rata de infectare nu scade”, declara Horia Bugarin anul trecut. Vae victis! Vae victimae!

Iar în Israel, cel mai vaccinat stat din lume, cotele infectării au țâșnit-o spre culmi galactice, după cum se vede în graficul atașat mai jos.

Măcar Fauci al Israelului, dr. Cyrille Cohen, un Arafat ceva mai mare, a recunoscut că „A GREȘIT” și vaccinații se infectează în același ritm cu nevaccinații, că IMUNITATEA DE TURMĂ este inevitabilă și de aceea recomandă ELIMINAREA Certificatelor de Vaccinare. 

La noi dimpotrivă, se încerca legiferarea pe vecie a Certificatului electronic, parte a „portofelului digital” demonic.

Așteptăm cu înfrigurare ca savantul de renume mondial Basil Euronescu, să iasă la UM Digi TV și să-și pună cenușă în cap, recunoscând la fel ca Kir Cohen că „a greșit” promovând doar înlinguțarea și vaccinarea în masă.  Sau să ne așteptăm mai curând la o recomandare „științifică” a eficienței Dozei 5?

Ca și cum nu le era de ajuns, acum au mai început în Dumbrăvița și criminala vaccinare a copiilor.  Poate, totuși, măcar în al 13-lea ceas, vasiliscul nostru de serviciu apare la o televiziunea serioasă, ca Trinitas TV, și prezintă, ca orice om normal al Bisericii, avertismului grav al Federației Organizațiilor Ortodoxe PRO VITA ROMÂNIA privind vaccinarea copiilor?

Noi vă recomandăm, mai curând ANALIZA ZILEI: ȘTIINȚA CA INSTRUMENT POLITIC ȘI LIMITELE FRICII. Încrederea fanatică, fără nici o legătură cu realitatea, a omului actual în „știință”, „tehnologie” și „experți”

Un alt Cohen, mai glumeț, de la care ne-am inspirat și noi, Dr. Eli Cohen, face haz de necaz pe tema „științei” celor nominalizați mai sus:

„Israel, singura țară din lume cvadruplu vaccinată. Concluzia evidentă este că avem nevoie să se aprobe de urgență Doza 5!”