ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În Franța nu au fost alegeri, a fost o mascaradă. În 2017, Sistemul l-a scos pe Francois Fillon din joc prin metoda „Koveși/DNA” patentată în colonie, deci pe singurul candidat conservator l-au terminat cu „anticorupția”. Candidatului familiei Rothschild trebuia să i se facă pârtie într-o finală cu un candidat „extremist”, Marine Le Pen. O finală gen Iliescu - Vadim, când tot GDS-ul cerea ca să fie votat bătrânul comunist. A câștigat, previzibil, tânărul și dinamicul gerontofil Macron.

Mandatul lui a fost o calamitate pentru societatea franceză, mai ales în plandemie. 

Acum au fost creați tot soiul de iepuri candidați, special ca să se reediteze finala de acum 5 ani. Pe care, previzibil - cel puțin pentru mine - a câștigat-o candidatul familiei Rothschild.

M-am uitat la fragmente din dezbateri și Le Pen mi s-a părut că a vorbit ca un funcționar guvernamental, nu ca un candidat anti-sistem. Acum cinci ani mai credeam că este autonomă. În ultimii ani, când a devenit și simpatizantă LGBT, m-am lămurit că am fost naiv.

Globaliștii nu pot pierde o țară importantă ca Franța, este exclus. După ce au furat alegerile și au pus un senil la conducerea SUA, ar fi culmea să piardă o țară unde stângismul este oricum endemic după prima revoluție comunistă din lume - Revoluția Franceză.

Suveranismul a murit în Hexagon odată cu generalul de Gaulle, unul dintre ultimii mari oameni politici ai Europei și ai lumii. 

Acum e vremea rebuturilor și a falșilor candidați anti-globaliști.

Să ne vedem de marile noastre sărbători creștine, că numai Hristos ne mai este nădejde!