ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Înțeleg că pentru niște copii de nomenclaturiști acele vremuri sunt idilice, și iliice ala Ilici, că la ei era pumnul și masa și la noi moartea cu coasa.

Și vor să ei retrăiască acele vremuri.

Și-mi dau mie exemplu Franța, Germania și alte țări cu echipe de fotbal puternice.

Dar eu țin să le aduc aminte micilor nomenclaturiști care au supt la țâța PCR ului care nu era un test ci era chiar pe bune, că în timp ce noi învățam să creștem mari pe întuneric și pe frig fără să mâncăm nimic, în occident oamenii se țineau de plimbări, de excursii, de crescut case mari și biserici și mai și, la care nu se opune nimeni, deci de ce mă uit eu acum în curtea ta, parcă eu n-am curtea mea?

De ce dacă ei aplică Certificatul Verde acum trebuie să-l aplic și eu, eu care am avut vârât pe gât carnetul roșu, pe care nici măcar acum nu l-am digerat complet.

De ce vreți voi să ne dăm libertatea de două ori în viață, noi cei care ne-am zbătut să nu ne-o dăm nici măcar prima dată? Generația decrețeilor - ați auzit de noi?

Coșmarul vostru suntem, ăștia suntem, cel mai greu de învins. De ce? Fiindcă ne-am născut atunci când nu ne-a dorit nimeni, în primă instanță, decât Dumnezeu! Datorită voinței Lui ne-am născut, atunci când părinții noștri s-ar fi oprit la mai puțini copii. Ne-am născut gata antrenați, cu funcția divină activă în noi, nu semănată la ore de religie ci înainte de naștere.

Noi știm clar care-i Șeful cel mare, singurul care dă și ia ceva, și pe noi nu ne veți înspăimânta nici cu sârma ghimpată a ideologiei voastre vetuste, nici cu zăhărelul tombolelor.

Fiindcă noi am mâncat unii mult mai dihai decât voi, înainte de naștere, așa că ședeți blânzi și tăiați-vă singuri craca de sub picioare.

Dacă votați porcăria asta de Certificat Verde veți pierde și ultima urmă de respect și șansă la o viitoare carieră politică.

În plus veți pierde medici, profesori, juriști, buni, nu din cei făcuți pe genunchi la facultățile de lângă piață ci din cei munciți, care au învățat latină și au o gramatică articulată.

Acceptați așa cum constată toți cei care vin din afară, că România e o țară în care toate Lebedele sunt Negre și unde toate lebedele sunt negre nu mai e loc de Carnete Verzi.

Cine a vrut s-a vaccinat, foarte bine, cine nu, nu, iarăși bine.

Ăsta e procentajul, gata, nu mai insistați!

Dacă insistați cu pașaportul veți genera tensiuni sociale pe care nu le veți mai controla, fiindcă spre deosebire de neamț și de franțuz românul nu are treaba cu banca decât spre a-și plăti ratele, nu avem resurse, nu avem fonduri, așa că furia va fi mare, și nu coada la vaccinări lungă.

Ați dat mașini, găini, tombole și ce ați mai visat voi noaptea, și lumea nu s-a vaccinat.

Ce nu pricepeți?

Suntem deștepți, asta e, și se va dovedi că suntem.

Peste câțiva ani vom fi căutați de prăsilă, ca fiind ”retarzii” Europei care au retardat și boala.

Întrebarea e unde veți fi voi ăștia care ne arătați acum cu două mâini Europa? Dacă există dreptate, și știm că există, că nu ține de voi!, veți fi acolo unde va spune paragraful de lege.

E ultima voastră șansă să scăpați.

În definitiv vor mai fi alegeri, și conform sondajelor de opinie nici cei care s-au vaccinat nu susțin această segregare oribilă.

Cei care votează pentru Certificatul Verde își semnează ieșirea din politică, pe ușa din dos, for ever!

Nu uitați, decrețeii sunt mulți, sunt sătui din naștere și nu se tem de copiii de nomenclaturiști. Suntem antrenați să trăim!