ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Divizia globalistă de știri, reportaje despre "corupția" din BOR, are acum o forma artistică: filmul ,,21 de rubini".

Atacul profund se dă împotriva Bisericii Ortodoxe Române, iar legitimarea, "intrarea" pe zona conservatoare, se face prin atacul superficial asupra clasei politice care primește comenzi din afară. Scenele care atacă BOR sunt mai bine realizate din punct de vedere artistic, având oarecare emoție, decât cele care "atacă" celalalt aspect, acestea fiind de tip "desen animat", cu un cowboy gonflat, sufocat de ghiuluri și trabucuri. E ca și cum cineva îmi înjură mama și în aceeași narațiune îi critică și  pe niste politicieni. Iar eu trebuie să înghit toată această perversitate? 

Dar de ce taman acum, când tot mai multe parohii ortodoxe din Basarabia trec de la "biserica" rusă, la Biserica Ortodoxă Română, filmul ,,21 rubini" împreună cu regizorul au fost primiți pe covorul roșu la Moscova și premiați de o lojă masonică? Cui folosește mesajul filmului, ce transmite el  enoriașilor basarabeni? Nu vă duceți spre România că este corupția cea mai mare de pe pământ din Biserica Ortodoxă, nu veți putea fi preoți acolo, căci va trebui să plătiți bani grei! Mai bine rămâneți sub jurisdicția Moscovei. Asta este lucrarea. Aceasta este bâta propagandistică a Rusiei mai ales în Basarabia. 

Voi chiar credeți că oficialii de la Kremlin i-au dat importantă lui Ciprian Mega fiind niște corifei ai culturii cinematografice, căzuți în fund pentru un mare act artistic? Sau i-au dat covorul roșu pentru că mesajul filmului este unul care le folosește lor, mai ales în acest context? Ciprian Mega, atât de atent la detalii, nu are scuza că este un prost, dimpotrivă este extrem de inteligent în surparea singurei instituții care mai tine România vie, Biserica Ortodoxă Română. El nu prezintă cazuri izolate de corupție, ci generalizează o imagine a corupției peste toată Biserica Ortodoxă Română, exact la fel cum fac vectorii de propagandă globaliști de la televiziunile oficiale, de zeci de ani încoace. Mega Ciprian devine, astfel, un fel de ,,act artistic" al lui  Cristian Tudor Popescu, fiind nevoie de el pentru ca mesajul împotriva Bisericii Ortodoxe Române să pătrundă în mediile conservatoare din România, acolo unde un Cristian Tudor Popescu nu ar avea acces.  Film interzis? Atât de interzis este încât a fost difuzat la oră de maximă audiență de una dintre cele mai mari tv ale sistemului (parte din el), dar, bineînțeles, reclama de ,,interzis" funcționează. 

21 de rubini nu este un film, 21 de rubini sunt 30 de arginți. 

PS: Am cunoscut, de-a lungul timpului, de zeci de ani încoace, foarte mulți preoți. Aveți cuvântul meu de onoare, cuvântul meu de român, toti preoții pe care i-am întâlnit nu fac parte din "filmul" cu rubinii, ci fac parte din  România, o țară care mai există datorită Bisericii Ortodoxe Române, preoților și călugărilor Ei.