ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


 La 10 zile de la invadarea Ucrainei, contul de Twitter al lui Vladimir Putin, cu 1,5 milioane de urmăritori, rămâne activ. 

Regulile Twitter „interzic glorificarea violenței”. Interzic dezinformarea.

Invadarea unei țări nu este violență? A numi invadarea unei țări „operațiune militară specială pentru protejarea regiunii Donbas”, cum a scris Putin pe Twitter nu este dezinformare?

Contul de Twitter al lui Donald Trump a fost închis după ce a postat un video pe 6 ianuarie 2021 în care le spunea manifestanților de la Capitoliu: „mergeți acasă” și „avem nevoie de pace”.

Până la acea dată, Twitter și Facebook îl cenzuraseră pe Trump de 65 de ori. Președintele Statelor Unite devenise practic ciuca bătăilor mediatice.

Calul de bătaie cel mai deșelat împotriva lui Trump a fost „complicitatea cu Rusia”, care s-a dovedit una dintre cele mai mari operațiuni propagandistice mincinoase din istorie.

Twitter are gusturi ciudate. Se dă în vânt după dictatori.

Contul ayatollahului iranian Ali Khamenei rămâne de ani de zile neatins nici cu o floare de compania cu păsărică. Acum are 900.000 de urmăritori.

Între altele, pe acest cont, Khamenei a lansat apelul ca Israelul să fie „desființat și distrus”, promițând sprijin pentru oricine „se opune și luptă cu regimul sionist”.
 
În 2020, o purtătoare de cuvânt a Twitter a explicat „în general, disputele de politică externă pe probleme militaro-economice nu constituie o încălcare a regulilor noastre”.

Generos general!

Tot Twitter i-a lăsat deschis contul purtătorului de cuvânt al talibanilor, Zabihullah Mujahid, în timpul și după preluarea puterii de către islamiști în Afganistan.

Contul de Twitter a lui Mujahid a folosit la transmiterea de informații către și despre grupările combatante, fiind și o sursă de propagandă mujahedină.

 
Twitter, Facebook și ceilalți coloși Big Tech sunt cu toții înhămați la căruța Progresismului Agresiv.
 
Ei au avut un rol covârșitor în frauda electorală din America, în răsturnarea lui Donald Trump prin ceea ce seamănă foarte tare cu o lovitură de stat, și aducerea la putere a lui Joe Biden. 

De atunci, Big Tech au continuat să sprijine/propage cu entuziasm tot ce face administrația Biden. 
 
Acum, Joe Biden se află acum în război cu Vladimir Putin. 

Putin este demonizat, făcut nebun, asemuit cu Hitler (ca și Trump, nu demult). 

Asupra Rusiei plouă cu sancțiuni economice, confiscări și înghețări de fonduri. Artiștii ruși sunt puși la index, într-un război cultural care lasă perplex și BLM.

Cum se explică atunci că de goarna  propagandistică a lui Putin nu se atinge nimeni?

Toate acestea ar trebui să ne dea de gândit atunci când ne aruncăm cu capul înainte în hârdăul cu entuziasm pentru a sprijini una sau alta din părți. 

P.S. Nici o faptă bună nu rămâne nepedepsită: Rusia a blocat accesul la Facebook și Twitter, după aprobarea unei legi care condamnă „fake news-urile” despre războiul din Ucraina.

Contul de Twitter al lui Putin este în continuare neatins.