ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În urma cu trei-patru ani, încă imi era frică - azi, nu-mi mai e. In urma cu doi ani, încă aveam cosmaruri - azi, nu le mai am. In urma cu un an, încă ma încercau cumplite resentimente. Azi, ma simt eliberata: ce-a tinut de mine, am vorbit; ce n-a ținut de mine, am tăcut. Îmi aduce aminte de toate Facebook, caci altfel as fi uitat cu desavirsire de frici ce te îngheață, coșmaruri ce te nădușesc, resentimente ce te îneacă:

"Numiti ingredientele din vaccinurile de acum 40 de ani si cele de acum, va rog! Si contabilizati numarul inocularilor de atunci si cele de acum. Vedeti? Nu mai sint aceleasi! Iar numarul lor a crescut, cum a crescut si numarul copiilor internati sau morti de leucemii si alte forme teribile de cancer. Nu cred ca e o coincidenta! Azi, copiii mor si ramin infirmi pe viata intr-un numar fara precedent și din cauza n o i l o r vaccinuri pline de neurotoxine si substante pe care nu te-ai gindi sa le injectezi intr-un copil sau nou-nascut, decit daca te ocupi cu experimente medicale ilegale pe oameni.

Realitatea nu mai poate fi ascunsa in spatele cifrelor masluite sau a statisticilor. Nici unul dintre cei morti de asa-zisa epidemie de rujeola din Romania nu a murit de rujeola. Toti aveau alte boli grave si o imunitate distrusă. A scris totul o parte a presei (inca libere!), dupa ce a primit confirmarea oficiala de la ministerul de resort (pentru facsimil, scroll in jos, pe pagina).

Peste ultimul caz de moarte, decalarata oficial ca fiind prin rujeola, planeaza acuzatii grave de malpraxis, aduse de mama copilului decedat, care povesteste cum medicii au pompat in copilul ei bolnav de cu totul altceva, dar nu de rujeola, medicamente toxice, in doze de cal, fara sa tina cont de virsta fragedă si starea lui imunologica precară….