ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


 Cititorul nostru Cc Cc ne scrie:
 
  • Așadar am ajuns de unde am plecat pe vremea lui Ceașcă. Atunci când românii aveau nevoie de viză de ieșire din țară. Pentru țările ”frățești” de obicei, căci pentru cele vestice nu primeau viză decât apropiații protipendadei.
  • Iar cei „de jos” primeau viză de ieșire cel mai des din 2 în 2 ani. Dar foarte probabil mai urmează și această restricție.
  • Și atunci ne întrebăm: pentru ce am ieșit în stradă exact acum 31 de ani??? În 2007 credeam că s-a mărit colivia noastră de aur, dar acum cu ”certificatul de vaccinare” vedem că s-a micșorat din nou la ce a fost. Iar condițiile de trai din colivie se împut pe zi ce trece - de Constituția României - așa bună ori rea cum este - putem uita; cei care trebuie ca s-o respecte primii o violează aproape zilnic.
  • Iar dacă îngăduie Dumnezeu, atunci înseamnă că este nevoie de muuultă pocăință și străpungere de inimă a poporului român; și s-o terminăm odată cu uciderea pruncilor nenăscuți, căci altminteri ne vor călări alții și mai crunți decât Arafat și Iohannis!
  • Și mai ales să începem odată cu respectarea primei porunci din Decalog!

Comentariu la PAȘAPORT PENTRU VACCIN? Coordonatorul campaniei naționale de vaccinare anunță că se vor da dovezi de vaccinare, traduse în engleză și înregistrate într-o bază de date electronică