ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ori de câte ori auzim de o inițiativă lăudabilă, privitoare la protejarea vieții, sufletul fiecăruia dintre noi trebuie să se îmbrace în haina bucuriei și a luminii.

Acum, la începutul Sfântului și Marelui Post, în Arhiepiscopia Tomisului, se lansează proiectul de întărire a inimilor deznădăjduite, tratate cu ignoranță de către lumea de azi, proiect care își propune să oprească uciderea și să dăruiască lumii o mulțime de zâmbete calde și copilărești.

Zecile de milioane de avorturi din doar câteva decenii atrag cea mai adâncă tristețe a lui Dumnezeu, pentru că Domnul, ca dătător al vieții, nu poate îngădui niciodată curmarea acesteia.

Sfântul Apostol Pavel ne spune atât de sugestiv că: „Femeia se Mântuiește prin naștere de prunci.”, aceasta arătând cât de iubita este de către Dumnezeu mama, care își înțelege vocația.

Prin urmare nu ne rămâne, decât să apreciem excelenta inițiativă, de la nivelul Arhiepiscopiei Tomisului, mulțumindu-i Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Teodosie, pentru binecuvântare și Părintelui Consilier Jean Ion, pentru dorința și puterea cu care se implică în toate programele de susținere: a vieții, a familiei, a tuturor persoanelor din categoriile defavorizate și de risc.

De acum înainte, orice femeie însărcinată, care se simte izolată sau marginalizată, de către o societate, din ce în ce mai secularizată trebuie să știe că are un umăr pe care să pună capul, oferindu-i-se totodată sprijin necondiționat pentru protejarea celui mai strălucitor diamant, care este viața. Să-L rugăm pe Bunul Dumnezeu să le dăruiască și pe mai departe, aceeași râvnă celor care au gândit aceasta inițiativă minunată și să îi întărească pe toți cei din echipa coordonată de către Părintele consilier Jean Ion.

Vizitați Biroul de Consiliere și Informare „Sfinții Părinți Ioachim și Ana”