ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ce conține vaccinul? Un blestem: Sângele lor asupra noastră și a copiilor noștri.

 
Într-o serie de e-mail-uri dezvăluite de Project Veritas, directorul științific principal al companiei Pfizer, Philip Dormitzer, recunoaște că la testarea vaccinului anti-COVID s-au folosit celule din țesuturi de bebeluși avortați.

Este secretul lui Polichinelle. Nu doar Pfizer, ci TOATE, absolut toate vaccinurile COVID au folosit celule fetale în faza de producție sau de testare. 

Interesant este că Dormitzer, conștient de potențialul exploziv, le cere angajaților companiei să evite subiectul în comunicarea publică. Să se limiteze la bla-bla-ul oficial. Limbă de lemn și joc de glezne.

Dormitzer cunoaște perfect lumea pe care vrea să o înțepe. Se simte apărat de colosalul mecanism de propagandă pus în funcțiune, de puterea mașinăriei de zgomote care acoperă orice dezbatere rațională.

Cu toate acestea, informația a circulat peste tot: orice om de bună credință și cu un minim nivel intelectual o putea verifica. Puțini au făcut-o. Și mai puțini i-au conștientizat grozăvia. 

Vaccinul care ambiționează să salveze omenirea este construit pe Moarte. Niște ființe mici, nevinovate și lipsite de apărare au fost omorâte cu cinism pentru a salva chipurile viața unor oameni mari.

Doar Jertfa asumată în deplină libertate naște Viață. Aici este vorba de Crimă. O crimă cu atât mai abjectă cu cât se încearcă minimalizarea ei. Copii mici, crimă mică.

În urmă cu două mii de ani, Irod cel Mare ucidea 14.000 de copii mici pentru a împiedica venirea pe lume a Mântuitorului. 

Astăzi, masacrul se repetă. „Savanții” explică doct și cu sânge rece de șarpe că este vorba de puțini fetuși, că aceștia erau deja morți și dezmembrați (sau invers!) când li s-au prelevat țesuturile și că mamele și-au dat consimțământul. 

În ciuda rigorii presupuse de știință, nimeni nu a putut preciza numărul exact al micilor victime.

Exact aceste detalii terifiante, sordid minimalizatoare, ar fi trebuit să zdruncine societatea. Să ducă la o respingere în bloc, oripilată, a crimei. Dimpotrivă, au dus la adormirea conștiințelor. Omul contemporan este gata să calce pe cadavre pentru a-și salva viața de râmă. Fie și cadavre de copii.

Își linge conștiința amorțită și își mângâie egoismul protuberant că e vorba de jertfe „puține”, „deja moarte” la momentul punerii lor pe altarul științei și acceptate de mamele criminale. „My baby, my choice.” Eu te-am făcut, eu te omor.

Multe voci au vorbit despre satanismul COVID. O construcție pseudo-religioasă care maimuțărește până la detalii de dogmă și ritual Biserica Creștină.

Arhiepiscopul Carlo Maria Viganò este însă cel dintâi care a remarcat un aspect tulburător:

„Dacă primii născuți ai lui Israel aparțin Domnului, simia Dei (cel care îl maimuțărește pe Dumnezeu) cere mai mulți întâi născuți prin companiile farmaceutice care utilizează țesuturi fetale de la avorturi pentru a fabrica un așa-zis vaccin, care, în delirul COVID-19, este prezentat ca o cuminecare a Mântuirii, prin care te unești cu «trupul mistic» al lui Satan, anti-biserica globalistă.”

Așadar, Vaccinul obținut din prunci uciși prin consimțământul mamelor reprezintă o Cuminecare pe dos! O Satanizare a inoculaților. O mânjire a însăși ideii de Jertfă mântuitoare.

La aceasta se adaugă grozăvia Minciunii. Enormitatea Înșelăciunii pe care o poartă constructul ideologic numit „vaccin anti-COVID”. „Eu sunt Valea, Tămânjerul și Piața.” 

Nu imunizează, așa cum ar trebui să o facă orice vaccin NORMAL. Nu te scapă de infectare (a ta și a altora). Nu te scapă nici măcar de moarte.

Atunci, ce oferă vaccinul răspândit pe gratis întregii omeniri cu generozitatea păpădiei jumulite a Larousse? Li-ber-ta-te, răspund în cor megafoanele gâjâite ale propagandei.

Un produs farmaceutic care oferă Libertate în loc de Sănătate ar trebui să pună pe gânduri orice om cu capul pe umeri. Cu atât mai mult un creștin. 

După Viață, Libertatea este cel mai mare dar oferit Omului de Dumnezeu. 

Un pseudo-vaccin învestit cu puteri pe care nu le are, idolatrizat ca un Mântuitor al Lumii, vine să îl momească acum pe Om cu o pseudo-libertate. O libertate condiționată de înțeparea în serie și fără număr. 

În termeni medicali, asta se numește Dependență. În termeni logici, este exact opusul Libertății.

Biserica este presată să se implice în campania de vaccinare. Prin prisma celor de mai sus, această presiune capătă o nouă noimă. Seamănă mai mult cu o ispită. Cu un măr otrăvit.

Biserica are în centrul ei Crucea, noul Pom al Raiului. Jertfa adevărată, dătătoare de Viață. Învierea.

Dacă s-ar lăsa momită, Biserica ar consimți la maimuțărirea ideii înseși de Jerfă. La răsturnarea Crucii. Cu Moartea pre Viață călcând. 

Din fericire, Biserica s-a păstrat până acum într-o expectativă prudentă, invocând neamestecul în treburile Științei.

Din nefericire, simulând colaborarea, Biserica s-a încăpățânat să se uite în altă parte. Să facă pe niznaiul, prefăcându-se că nu vede Crima. Să nu o condamne deschis și ferm. Riscant joc.

Aici nu este vorba de Știință. Nici măcar de marketing deghizat în halat alb. Este o tentativă de a întoarce istoria cu două mii de ani în urmă. 

A doua Ucidere a Pruncilor constituie o infracțiune flagrantă. Un păcat de moarte, nimicitor. 

I-am putea spune Zădărnicirea Mântuirii.