ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


România Tv, spălătoria de cadavre politice, l-a invitat recent pe Băsescu să explice el cum stă treaba cu dosarul Flota – o afacere în care banditul poartă o vinovăție pe care cred că nici Atotputernicul Dumnezeu nu i-o poate șterge. Și știu bine despre ce vorbesc, ca acela care a deschis acest dosar și s-a ocupat de el timp de șapte luni, în 1997. Până când numitul, ministru al Guvernului căruia aparțineam și eu, le-a cerut lui Ciorbea și Constantinescu să mă radă – ceea ce firește că s-a și întâmplat întocmai și la timp. Pentru ca ulterior Ciorbea (la foarte scurt timp), și mai apoi banditul însuși (peste șapte ani, din interese electorale, la prezidențialele din 2004) să asume cele ce-au făcut ca pe o greșeală. Sper că în curând voi finaliza istoricul acestei povești oribile, inclusiv cu toate probele judiciare, și-l voi pune pe site. Pentru ca lumea să poată afla cu detalii adevărul, și nu dezinformările lui Băsescu și ale mercenarilor lui din presă. Până atunci nu mai am să reamintesc decât că acest dosar a fost blocat pe așa-zise vicii de procedură ale DNA la scurt timp după ce securistul-șef de Agenția de la Anvers a ajuns președinte (cu complicitatea Monicăi Macovei, ministrul său de la Justiție – și a altui nenorocit, Daniel Morar de la DNA).

*Dumnezeu nu judecă păcatele celor ce s-au pocăit, ci pe ale celor ce nu ne-am pocăit, și mai ales ale celor ce n-am arătat omenie față de semenii noștri (Sfântul Ioan Gură de Aur).

Am observat că atunci când uit, chiar și pentru puțin timp, că nu trebuie să mă mândresc, am tendința să devin cam bădăran. Mare pacoste și mândria asta...

*În urmă cu aproape o săptămână am scris că mă tem că neo-marxiștii tocmai instalați la Casa Albă vor încerca să reducă la tăcere și armata. Profet am fost! Presa americană neînregimentată informează despre faptul că, tocmai numit, Secretarul Apărării, Lloyd Austin, a inițiat măsuri restrictive severe ale libertății de conștiință, politice, religioase și de opinie a militarilor. Pretextul? Prevenirea extremismului în rândul militarilor (este invocată explicit diversiunea pe care altminteri neo-marxiștii înșiși au pus-o la cale pe 6 ianuarie trecut la Capitoliu). Chiar dacă nu explicit, sunt puse la index credințe religioase, în special cele pro-viață, care se opun industriei avorturilor (patronată și aceasta la vârf de neo-marxiștii sataniști), libertatea de exprimare ce se opune fanatismului corectitudinii politice care tinde să proclame supremația celor de altă culoare a pielii decât cea albă, a celor de altă orientare sexuală decât decât cea heterosexuală șamd. Experți și analiști militari consultați de The Washington Times au fost practic cu toții de acord că intențiile actualei puteri sunt cu totul excesive și că pretinsa eliminare a extremismului riscă să  transforme armata SUA „într-o gardă pretoriană de stânga”. Iar purtătorul de cuvânt al Departamentului Apărării a avut dificultăți să convingă ziariștii publicației de contrariu. În sfârșit, ulterior, confruntat cu împotrivirea largă a militarilor la vaccinarea așa-zisă anti-Covid, rău famatul doctor Fauci a amenințat public că militarii care refuză vaccinul Covid-19 vor fi considerați ca fiind „o parte a problemei”.

*Lucru știut, marxist-leniniștii, comuniștii și urmașii lor de azi au avut și au o ură neîmpăcată față de regalitate. Iar aceasta înainte de orice din cauză că regele e unsul lui Dumnezeu, Dumnezeu pe care ei Îl urăsc precum Satana însuși. Mai ales așa se explică de ce în special Coroana britanică a fost atacată în ultimele decenii furibund. Dacă până în 2020 atacurile au venit din afara Familiei regale, ulterior prințul Harry și nevastă-sa s-au pus ei înșiși pe treabă. Mai întâi au părăsit ciufuți și cu explicații în doi peri Casa regală. După care s-au stabilit în Statele Unite și au devenit intimi ai capilor neo-marxiști de acolo și răsfățați ai marilor lor televiziuni – prin intermediul cărora au răspândit tot felul de mojicii și calomnii la adresa Coroanei. Ultima oară, în urmă cu două zile, nevasta metisă a prințului zdruncinat (și cam foarte prostănac din naștere), fostă actriță americană (deh, Hollywoodul neo-marxist și el...), i-a acuzat pe cei din Familia regală de rasism. Adică cum rasism? Că n-au luat atitudine împotriva nu știu căror tabloide care nu s-au conformat strict acelei corectitudini politice ce interzice isteric orice referire la culoarea pielii cuiva. Și că din cauza aceasta numita nevastă s-a supărat așa de tare că era gata să se auto-sinucidă.

*Contrar și de această dată misiunii sale constituționale și legale (art 118 din Constituție și art 1 din Legea apărării naționale nr 45/1994), Armata se află implicată masiv în campania odioasă a Guvernului de vaccinare cu forța a românilor. Urmașă demnă și azi a Armatei lui Ceaușescu, ea procedează la fel cu reprimarea manifestanților din Decembrie 89 și cu implicarea în Mineriada din iunie 1990. Cât despre recenta intenție de a da competențe Poliției militare să amendeze civili în perioade precum farsa pandemică – același abuz, aceeași porcărie.

*Fraudele majore împotriva republicanilor la prezidențiale și eșecul procedurii de punere sub acuzare a lui Trump (descalificant mai ales prin aceea că a fost un act anticonstituțional, prin el putând fi vizat doar un președinte în funcție) pot să fie un excelent atu pentru partidul fostului președinte în alegerile pentru Congres de anul viitor. La care se poate adăuga prestația previzibil foarte slabă a actualei Administrații rivale. Căreia i se va putea pune capăt înainte de termen, prin votul decisiv al Senatului, printr-o moțiune reușită împotriva președintelui de atunci – la această oră o mare necunoscută deja.