ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Draga Mark, Draga Sauron, dragi fast-checkari romani de la Facebook

Reteaua voastra sociala a devenit unul din cele mai toxice lucruri de pe planeta asta.

Cand oamenii au inceput sa scoata la lumina adevarul, ati inventat fastcheckarii.

Nu aveti nici un respect pentru adevar, oameni, si demnitatea umana.

Este deja exercitiu de supunere si sclavie ca utilizatorii sa fie blocati, pana se vor obisnui sa cante doar dupa muzica voastra.

A reveni pe reteaua voastra dupa blocare este ca si cum victima unui viol se tot intoarce la violator, ala o violeaza iar si ea tot revine.

De astazi nu voi mai posta pe reteaua voastra, intrucat refuz sa ma aliniez unei conduite aberante si sataniste pe care o impuneti ca sa distrugeti si reduceti la tacere adevarul.

Cine are impresia ca are "libertate" aici se inseala.

Daca Mark a ajuns la nebunia satanica sa se considere un Sauron (articolul este publicat și de businessinsider!) atunci eu unul refuz sa mai fiu parte a Mordorului lui satanic.

Facebook&Meta este o inchisoare a mintii in care oamenii sunt prinsi fara sa isi dea seama si avand impresia ca sunt liberi, desi sunt de fapt monitorizati, cercetati si inregistrati astfel incat sa li se descopere "punctul slab" , un instrument in vederea instaurarii dictaturii digitale babilonice.