ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Lista zeloților climei se lungește cu fiecare minut. Este la modă pentru intelectuali, mai ales pentru cei tineri și fără carieră, să sară în remorca idolatriei climei unde fondurile de cercetare sunt practic inepuizabile.

La fel, tot mai multe organizații neguvernamentale și globale sar și ele în același tren blindat cu bani pentru mai multă tracțiune și vizibilitate. Iată că Organizația Mondială a Sănătății, prin vocea celui ce ne-a mințit pe vremea pandemiei, Dr. Tedros, devine o voce a dezinformărilor climatice. Dr. Tedros ne spune să încetăm să mai mâncăm carne și să eliminăm agricultura tradițională. [Link: https://www.thegatewaypundit.com/.../whos-tedros.../ ]

Ambele, spune OMS, sunt responsabile pentru 30% din emisiile de gaze de seră!

Conștienți ori nu, acești zeloți ai climei vor cauza foamete globală. 8 miliarde de ființe umane nu vor abandona niciodată dieta care include carnea, nici agricultura tradițională. Doar dacă, la fel ca pe vremea lui Stalin și Mao, se va instaura o tiranie globală fără scăpare.

În final, politicile propuse de OMS înseamnă nu grijă, ci dispreț față de ființele umane ca ființe umane, și care sunt demonizate în fiecare zi de zeloții climei pentru că ar cauza „încălzirea globală” și criza climei.

Foametea și reducerea produselor alimentare vor duce inevitabil la moartea a milioane de ființe umane. Va fi o foamete similară cu cea din anii 30, artificial făcută de Stalin, care a rezultat în moartea a milioane de ucraineni.

Lista presupușilor inamici ai climei, însă, crește de la zi la zi, în tandem cu lista zeloților. De Crăciun, de exemplu, ni s-a spus că brazii cauzează și ei daune climei.

Celor interesați de evoluția tot mai irațională și bizară a subiectului, le recomand recentul articol din Mother Jones: https://www.motherjones.com/.../bad-news-about-christmas.../