ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Zodia asasinilor

În martie 2015, a izbucnit peste Ocean scandalul e-mail-urilor Secretarului de stat de atunci Hillary Clinton (prezidenția lui Obama). Pentru a-și sustrage de sub supravegherea guvernamentală corespondența oficială (inclusiv zeci de mii de e-mailuri ce conțineau informații clasificate), soția satanistă a fostului președinte Clinton a folosit un cont privat.

Au existat și există indicii că în acest mod Hillary Clinton a putut să dezvăluie inclusiv secrete de stat unor servicii străine. Sub presiunea evidenței și a opiniei publice, a fost pornită o anchetă, care la scurt timp a fost însă închisă. Ulterior, ziaristul Christopher Sign a dezvăluit că, urmărind ca Hillary Clinton să nu-și compromită candidatura la prezidențialele din 2016 (unde Statul subteran avea de înfruntat marea primejdie Donald Trump), Bill Clinton s-a întâlnit în ascuns cu procurorul general de atunci al SUA, Loretta Lynch, colegă de partid cu soții Clinton.

În urmă cu 16 ore, ziaristul Christopher Sign (45 de ani) a fost găsit mort la reședința sa. Jurnalist de succes premiat și tată fericit a trei copii! „Sinucis”, desigur, cum se întâmplă cu mai toți cei ce deranjează cu ceva, de câțiva ani, Statul asasin american. Însă lucrurile par să fie infinit mai complicate decât s-ar putea crede.

Există informații că, după înlăturarea de la Casa Albă, Donald Trump colaborează cu armata americană și cu tribunale ale acesteia pentru anchetarea și judecarea mai multor oficiali de rang înalt pentru acte de trădare (între mulți alții și Hillary Clinton, arestată de mai mult timp).

În sfârșit, să scrii despre asemenea lucruri se dovedește periculos chiar și în România. În urmă cu șapte ore Facebook mi-a blocat contul invocând, absolut aberant, o postare din urmă cu nu mai puțin de 11 zile (voi deschide un proces, și voi reveni în curând cu detalii).

În realitate, asasinii cuvântului scris, unelte ale asasinilor clasici, tocmai de asemenea scrieri se tem, ca aceea de mai sus – dar și ca aceea pe care o pun mai jos. Postată pe pagina de Facebook acum 14 ore, și urmată la scurt timp de blocarea contului, pretextându-se aberant, cum spun, cu un alt text.

*

Există date că summitul G7 din zilele acestea ar fi fost mai ales despre solidarizarea disperată a guvernelor  Globalismului satanist în fața pericolului, ce pare iminent, ca Trump să revină în forță susținut de armată. Trebuie spus că până în 2014 G7 a fost G8, când globaliștii sataniști, pe care Putin îi încurca peste măsură în planurile lor, au exclus Rusia (UE are statut de observator). Există de asemenea semnale că pe 16 iunie Biden va încerca să-l atragă pe Putin de partea lor împotriva lui Trump, tentativă ce va eșua, cel mai probabil, oribil.