ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Măști. Dezinfectant. Combinezoane medicale. Mănuși medicale. Izolete. Spitale de carton. Teste. Toate neconforme. Aruncate de-a valma prin spații insalubre, prin depozite pline de șoareci și nozocomiale. Dar erau bune! Ne spunea Tătaru și Arafat. 

Pentru că ei le combinau și mai ales că ei le livrau. Fiecare cum putea, pe unde putea si prin tot felul de paliere mai mult sau mai puțin conforme. Sau legale. 

Bine, mai mult ilegale! Da' nu o sa ne luam de la căteva sute de milioane de coco, plimbate prin tot felul de conturi. Ale statului! Ăla cinstit. Conform!

Seringi aduse cu prietenii lor de MAPN, ăia cinstiti. Conformi. Cu tancul, cu tabul, cu imnul și cu tirurile ale frigidere. La -80 de grd. Vă aduceți aminte? Conforme, tati! Nu contează că după se livrau ca pizza, sau erau aruncate prin Obor lăngă mici! La 25 de grd. Oricum erau conforme. Așa zicea statul! Ăla conform. 

Serul conținea libertate, cafele cu prietenii, neinfectare, viață fără de moarte, tinerețe veșnică si probabil o moarte conformă. Sau reacții adverse conforme. 

Morți subite. Mii! Afecțiuni de toate felurile, care mai de care mai conforme cu serurile salvatoare. Se moare subit de la apă, de la încălzirea globală, de la măncare, de la sport, de la orice, mai puțin de la serurile conforme. E conform ca să moară subit un copil de 10 ani din cauză de afecțiuni cardiologice. Zic specialiștii conformi. 

Dacă nu porți cârpa conformă pe față ești neconform. În societatea smintită de haznalele tv, conforme. Dacă îndrăznești să spui altceva decât specialiștii conformi, te trezești pe listele negre, făcute de unul care e profesor conform, și ăla! Ești dușmanul statului conform. Mascarada e conformă! La fel și războiul. 

Ăla de a lăsat Europa în dosurile goale. Da' conforme, frate! Păi, nu? 

Tot ce se întâmplă în lume de 3 ani este conform. Așa ne zic măncătorii de conformitate din întreaga lume. Voi ăștia conspiraționiști sunteți neconformi. Niște sabotori ai conformității plandemice. 

Pandemia a fost neconformă. Normal! Vedem azi toti. Plandemia a fost și este plină de conformitate. Să fim cinstiți! Nu ați înțeles voi. Ei v-au spus de la început, dar voi nu ați auzit litera "L" sau nu ați vrut să o auziți! Si ați mers mai departe pe principiul conformității. 

Până la urmă ce mare lucru că nu ați înțeles o literă care schimba totul?! Nu e mare lucru! Rezultatele le vedem azi cu toții. Sunt conforme! Cu planul pus la cale de ani de zile de niște așa zise elite conforme. Care se cred stăpănii voștri. Sclavia e conformă! 
Confirmă statul! Dacă autoritățile conforme zic asta, înseamnă că așa e. Cine suntem noi să spunem altfel?! 

Albul nu există, negrul e conform! Religia ortodoxă nu e conformă! Ne zic unii care au pretenții că de pe băncile lor ies marii lideri conformi ai demenței planetare! 

Femeia e neconformă, bărbatul care poarta fustă e conform. Că o să nască, mă! Pui vii! Să nu ne întrebăm când și cum. Nu e conform. 

Să gândești, să pui întrebări, să cauți răspunsuri, e neconform! 
Să înghiți toată mizeria livrată de psihopați, pe nemestecate e conform! Să mori de frig în case e conform, să nu ai ce pune pe masă e conform! 

Demența e conformă! 

Ridicată la rang de politică mondială! Totul e conform! 

Ce vreți mai mult de atât?! Totul e în realitate neconform, dar voi nu trebuie să citiți alea două litere de la început!
Ca să fie conform! 

Prostia e conformă! Cu plandemia! Cu războiul! Cu toate crizele inventate și mai ales cu toate hoardele care strigă din toți rărunchii că ei dețin adevărul! Ăla conform! 
Ca și plandemia!

Aveți cumva ceva conform de vănzare? Ar fi! 

A rămas doar sufletul! Ăla e încă conform! La unii!