Organizația: Anonymous

RĂZBOIUL ELECTRONIC este în vervă. Noi atacuri informatice dinspre Rusia și viceversa: Anonymus România anunță că a pus la pământ site-ul Sistemului Informațional Unificat în domeniul achizițiilor Federației Ruse. DNSC face noi avertismente

Continuă seria de atacuri de tip DDoS (Distributed Denial-of-Service) asupra unor site-uri web care aparțin unor instituții publice, partide și organizații private din România, atacuri motivate de acțiunile de sprijin ale României pentru Ucraina, în contextul invaziei acestui stat de către Federația Rusă.


Foto: Djsets

MAMA ACUZĂ VACCINUL! Fostul hocheist Valentin Gherebe, în vârstă de 43 de ani, fondatorul Anonymous, a fost găsit mort. MAMA: Te-au luat de lângă mine băiatul meu neomarxiștii care ne conduc și ne îndeamnă spre moarte cu vaccinul lor!

Fondatorul brandului Anonymous, Valentin Gherebe, în vârstă de 43 de ani, a fost găsit mort, într-o stare avansată de putrefacție, fără răni vizibile pe corp, în apartamentul său din Sectorul 1, potrivit unor surse judiciare.