Persoane: George Simion

George Simion îi cere ofițerul (r) SRI George Tuță, fost șef de cabinet al lui Hellvig, în prezent candidatul PNL la Primăria Sectorului 1, să-și dea demisia de onoare din Parlament. Tuță apare alături de Coldea și Kovesi (FOTO)

Liderul AUR, George Simion, consideră că aducerera lui Florian Coldea în fața procurorilor DNA trebuie să fie doar începutul. „Toți cei care au făcut parte dintr-un Binom care considera justiția un câmp tactic trebuie aduși în fața legii", a afirmat președintele AUR, citat de Realitatea.net.

BOR: VERDE PENTRU AUR LA ALEGERI! Sfântul Sinod recomandă credincioșilor să voteze numai cu cei care susțin FAMILIA NORMALĂ, formată din Bărbat și Femeie, și se împotrivesc CRIMEI AVORTULUI. Cele „10 Porunci” din ”Îndreptarul Electoral”

În „Îndreptarul Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române privind anul electoral”, dat publicității astăzi, 10 martie 2024, într-o zi importantă și cu o semnificație aparte pentru Ortodoxie - Duminca Înfricoșătoarei Judecăți - se afirmă negru pe alb că recomandarea BOR