ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Elveţia este gata să sprijine îngrijirile pe termen mediu şi lung ale celor afectaţi de arsuri grave în incendiul din Colectiv, iar serviciile de spitalizare elveţiene şi române se află deja în contact pentru a stabili modalităţile prin care se poate acorda acest ajutor, în cadrul Programului de cooperare dintre cele două ţări, i-a transmis, în cadrul unei întrevederi, preşedintele Consiliului Statelor Confederaţiei Elveţiene, Claude Heche, preşedintelui Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu.

Partea elveţiană a transmis, în numele autorităţilor şi poporului elveţian, profunda compasiune faţă de familiile şi apropiaţii victimelor incendiului produs la sfârşitul săptămânii trecute în Bucureşti, felicitând totodată autorităţile române pentru reacţia ireproşabilă şi excelenta coordonare, se arată într-un comunicat dat publicităţii de Agerpres.

PLEACĂ, Arafat! Destul! După 20 minute de la primul apel la 112, la Club Colectiv au ajuns doar două ambulanţe şi o maşină de pompieri

Partea română a mulţumit pentru propunere, explicând eforturile depuse în continuare de către o echipă de medici remarcabilă pentru salvarea vieţilor aflate încă în pericol.

O nouă dovadă de incompetenţă. O secţie ultramodernă pentru arşi, inaugurată cu mare fast de Nicolae Bănicioiu în aprilie la spitalul Floreasca, nefolosită pentru răniţii din clubul Colectiv: ”E în stare de a fi funcţională”