ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Oficialii lui Bayern Munchen au pregătit o ofertă fabuloasă pentru ca Josep Guardiola să-şi prelungească înţelegerea cu campioana Germaniei, scadentă la finalul acestui sezon. Nemții îi oferă un salariu de 24 de milioane de euro pe an, informează marca.com.

Deși au existat zvonuri conform cărora cei de la Bayern Munchen nu și-l mai doresc din sezonul viitor pe Guardiola la echipă, iată că nemții sunt gata să facă sacrificii importante pentru menținerea lui Guardiola la echipă, mai ales că acesta este curtat din ce în ce mai mult de cluburile bogate din Anglia, cum ar fi Manchester City, Chelsea şi Arsenal. Potrivit impresarului antrenorului, Guardiola nu s-a decis încă unde îşi va continua cariera.

Pep Guardiola este cel mai bine plătit antrenor din lume, cu cele 20 de milioane de euro pe care le încasează anual de la Bayern. El a sosit în Bavaria în vara anului 2013, după ce a pregătit-o patru ani pe FC Barcelona, între 2008 şi 2012. El speră să câştige în acest an Liga Campionilor, trofeu care îi lipseşte la Bayern.