ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Doi copii din comuna Salcia au suferit arsuri grave după ce patul în care se aflau a luat foc. Copiii au fost aduşi din Mehedinți în București vineri cu un elicopter SMURD.
 "Starea ambilor copii este foarte gravă. Cel de un an și 10 luni are arsuri pe 30% din suprafața corpului, iar cel de trei ani, pe 50%. Ambii prezintă arsuri prin flacără la nivelul căilor respiratorii superioare...

Ambii au nevoie de intervenții chirurgicale, pentru înlocuirea pielii arse. Din câte am înțeles, în cursul săptămânii viitoare ar putea avea loc aceste operații" a declarat dr. Raluca Alexandru pentru Mediafax.

Copilul în vârstă de trei ani este intubat și prezintă urme de operație la nivelul cordului. Din păcate niciun apropiat al copiilor nu a luat legătura cu medicii astfel că nu se știe istoricul lor medical. Copiii provin dintr-o familie dezorganizată și erau îngrijiţi de bunicii din partea tatălui.

Conform constatărilor făcute la fața locului de către primarul din comuna Salcia, incendiul a pornit de la o sobă veche ce avea câteva găuri prin care jarul a sărit şi a aprins patul minorilor.