ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Închiderea temporară a guvernului SUA şi a altor instituţii de stat vor lovi familiile soldaţilor americani, care au fost ucişi în război.
Din păcate, ca urmare a închiderii instituţiilor federale, nu avem autoritatea legală de a efectua plăţi în cazul unui deces în acest moment. Cu toate acestea, supraveghem îndeaproape situaţia familiilor care au pierdut pe cineva drag, care deservea în cadrul Departamentului de Apărare, a declarat Nate Christensen, un purtător de cuvânt al Departamentului.

La sfârşitul săptămânii trecute, în plin blocaj federal, patru soldaţi americani au fost ucişi în Afganistan, ca urmare a acţiunilor militare.

Familiile lor nu vor beneficia de cei 100.000 de dolari pe care i-ar fi primit în cazul în care tragedia ar fi avut loc cu câteva zile mai devreme, înainte ca guvernul şi un număr de agenţii guvernamentale să-şi oprească activitatea pe 1 octombrie.