ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Gheorghe Hagi a dezvăluit că a primit o ofertă de a reveni pe banca tehnică a formaţiei Galatasay Istanbul, însă mărturiseşte ca refuzat-o.

În urmă cu o lună, şefii Galatei l-au dorit pe Hagi în locul italianului Mancini şi au pus pe masa românului o ofertă concretă.

"Regele" a surprins, declinând propunerea turcilor.

"Am primit o ofertă de la Galata, acum o lună, foarte importantă, atât din punct de vedere al contractului, cât și al provocării profesionale, dar am refuzat pentru că nu mai accept să preiau echipe din drum. Poate, într-o zi, dacă va fi de la început, voi accepta, să creez eu strategia și filosofia pentru ca mai apoi să pot fi judecat corect. Așa, pe drum, parcă mă urc în căruță și-mi dau seama apoi că dau de altceva", a spus Hagi la DigiSport.

Gică Hagi a mai antrenat-o pe Galatasaray în două rânduri, părăsind de fiecare dată echipa după ce şefii au considerat că este nevoie de o schimbare la final de sezon.