ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Incidente, luni dimineaţă, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Alexandru Costache, jurnalist al departamentului Ştiri din TVR, a fost îmbrâncit de unul dintre poliţiştii care îl aduceau în sala de judecată pe Răzvan Alexe, un om de afaceri din Prahova, apropiat al fiului preşedintelui Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma.

Agresiunile au continuat şi în afara instanţei, unde prietenii lui Alexe l-au lovit pe jurnalist. Apropiaţii lui Răzvan Alexe au devenit agresivi în momentul în care reporterul TVR a încercat să le adreseze câteva întrebări.

Răzvan Alexe ar fi fost legătura între oamenii de afaceri interesaţi să obţină contracte de la Consiliul Judeţean Prahova şi şeful instituţiei Mircea Cosma, susţin procurorii anticorupţie. Alexe este prieten apropiat al deputatului Vlad Cosma. Interlopul prahovean a cerut instanţei supreme să îl ancheteze în libertate. Poliţiştii prahoveni l-au adus, luni dimineaţă, la Înalta Curte.