ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mister total în cazul Iuliei Ionescu, eleva din Bucureşti care a dispărut săptămâna trecută. Fata le-a spus poliţiştilor că a stat la mănăstirea mănăstirea Adormirea Maicii Domnului din satul Gheorghiţeni, comuna Dorna Arini din judeţul Suceava, însă maica stareţă o contrazice.

Eleva în vărstă de 15 ani a fost găsită în tren, în drum spre Bucureşti. Ea a fost preluată imediat de poliţiştii care o căutau şi dusă cu maşina în Capitală.

Iulia le-ar fi spus oamenilor legii că a petrecut patru zile la mănăstirea suceveană, după cum anunţă Digi24.

Reporteri ai sursei citate au fost la lăcaşul de cult şi au vorbit cu maica stareţă, însă aceasta spune ca nu a văzut-o niciodată pe fată.

"Nu o ştiu... Nu a fost aici, nu", a spus stareţa.

Nici oamenii care lucrează la mănăstire nu au vazut-o pe fată.

Eleva dispărută le-a spus poliţiştilor că a stat la o mănăstire din Suceava

Interesant este faptul că lângă mănăstirea Dorna Arini se află un hotel, eleva bucureşteană putând fi cazată acolo fără ca maica stareţă să ştie.

Arhiepiscopia Sucevei a anunţat că a demarat o anchetă internă pentru a afla dacă Iulia Ionescu s-a aflat într-adevăr la mănăstire sau nu.