ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele rus Vladimir Putin se situează in fruntea unui sondaj rezervat cititorilor revistei Time referitor la cele mai inflente 100 de persoane din lume. Liderul Rusiei a obținut 6,95% din voturi, depășindu-i astfel pe liderul spiritual al Tibetului, Dalai Lama, pe Papa Francisc și chiar pe Barack Obama.

[P] Putin - Biografia interzisa  - comanda online

Cu cele peste 6 procente, liderul de la Kremlin și-a adjudecat ”titlul” de persoana cea mai influentă din 2015. În același sondaj la care au răspuns cititorii revistei Time, Dalai Lama a obținut 1,7 procente, Papa Francis 1,5% iar președintele Barack Obama doar 1,4%, informeaza site-ul italian Il Velino.

Președintele chinez Xi Jinping, președintele sirian Bashar Assad și cancelarul german Angela Merkel nu au reușit să intre in top 20, obținând sub 0,9% din voturi.
Clasamentul definitiv va fi publicat pe 16 aprilie.

Conform Time, peste 57% dintre voturi au fost date în SUA, 5,54% in Canada, iar 4,55 au venit din Marea Britanie.